CunitCarnaval.com

DANÇANDO A CUNIT

 

 

La Rua "Dançando al Penedès Marítim", 5 de juliol, i més actes que faran de l’estiu a Cunit un gran poble amb esdeveniments importants. Des de la Coordinadora volem fer de Cunit un poble amb molta vida i lluitarem per a què sigui així!

El passat dimarts 21 de maig es va presentar a Cunit tot un seguit d’actes on col·labora la Coordinadora del Carnaval amb l’Ajuntament del municipi,  destaca la Rua d’estiu en la que participaran els grups de carnaval del Penedès. Aquest esdeveniment s’anomena “Dançando al Penedès Marítim”. Rep aquest nom segons la Coordinadora “per potenciar el turisme de la zona i recolçar una iniciativa jove que creix com el nostre carnaval”.

Un dels objectius és diferenciar el carnaval d’hivern de la rua d’estiu. Començant per dir que la Coordinadora celebra esdeveniments durant tot l’any per fer créixer el carnaval de l’hivern. És a dir que el Carnaval és molt més que una festa i la Rua Dançando no deixa de ser un esdeveniment més per fer créixer el nostre carnaval. Varia l’horari i sobretot el recorregut que sortirà de la zona de Rambla del Prat i passarà pel Passeig Marítim. Es pensa que és un recorregut atractiu i que satisfarà el nucli nou de Cunit i el front litoral del municipi.

 

A Cunit es duia molt de temps parlant sobre la Rua d’estiu i després de molts anys d’espera arriba a un any tan especial com és la celebració del seu 25è aniversari. S’espera que sigui un èxit de participació comptant, també, que el dissabte 6 de juliol també hi ha Rua a Calafell.

Aprofitant l’acte de presentació dels esdeveniments de l’estiu es va obrir el període d’inscripcions a la Rua que s’allargarà fins el 10 de juny a l’OAC de l’ajuntament, que ja compta amb 25 inscrits.  El límit de participants serà 40 grups i s’espera arribar-hi.  Molt bona rebuda a aquesta Rua que es celebra per primer cop aquest any.

 A més es va presentar la nova web del Carnaval de Cunit: www.cunitcarnaval.com . Un lloc amb la personalitat del seu carnaval; original, alegre i obert a tothom. Web molt participativa que permet interactuar molt i amb un aspecte visual molt atractiu. Es pretén informar amb notícies d’última hora, captar voluntariat, mostrar els esdeveniments que es fan a Cunit, en definitiva, es vol donar un salt qualitatiu al nostre carnaval.  

Un dels objectius que es va marcar la Nova Associació Coordinadora del Carnaval de Cunit quan va començar, ara fa poc més d’un any, era fer destacar el seu carnaval i esperen molt de tota la il·lusió dipositada en el seu portal online. Amb les seves seccions es pot conèixer molt més bé el que crida l’atenció del seu esperit, ara més viu que mai.

 No tan sols es celebra la Rua “Dançando al Penedès Marítim”, sinò què també tenen la primera revetlla de Sant Joan organitzada per la Coordinadora del Carnaval de Cunit, una de les novetats d’aquest any. I els altres tres actes són el Correbars de Festa Major (12 de juliol), que s’ha convertit en un dels actes més participatius del cap de setmana; l’elecció de la Reina i Carnestoltes del Carnaval 2014(10 d’agost) i la “Chiringuitada”(24 d’agost) un acte únic que acompanyats d’una carrossa espectacular es fa un recorregut per les guinguetes del municipi durant la nit del dissabte 24 d’agost.

 

Per més informació:

cunitcarnaval.com

twitter.com/CarnavalCunit

facebook.com/Carnaval.Cunit.88

cunit.cat

telèfon de la Coordinadora del Carnaval de Cunit: 722 40 19 88

I aquí les bases de la Rua i fulla d'inscripció 

 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit