CunitCarnaval.com

ES BUSQUEN: Les millors fotos de la història del Carnaval de Cunit

Avui escrivim amb la intenció de, que tot el que llegeixi aquesta entrada al blog, ens enviï fotos des dels inicis del nostre carnaval fins ara. Això què inclou? Doncs tant persones que l'han vist com a espectadors, com a participants locals o visitants, comerciants que han decorat els seus aparadors, veïns que han engalanat balcons i carrers,  gent que s'ha treballat una espectacular disfressa individual, etc.

Nosaltres en els nostres inicis, fa poc més d'un any, ja vam partir de la idea que s'havia de recuperar l'esperit que havia als inicis del nostre carnaval. On la participació de tota la gent del poble era el tret més característic de la nostra festa. Per impulsar la nostra essència tenim idees molt interessats i la primera és recuperar fotos de tota la història del Carnaval de Cunit, que ja porta 25 anys i mereix que s'el reconegui pel que és, UN CARNAVAL ÚNIC. Així que amb la vostra ajuda podrem fer una bona col·lecció de fotos i a més demanarem col·laboració a entitats locals que divulguin la nostra intenció. A continuació les dues maneres que proposem per ajudar-nos: 

1. Enviant fotos a l'email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Com hem dit abans, poden ser d'aparadors, dels diferents esdeveniments del nostre carnaval, de balcons, de disfresses individuals, de tot el que trobeu interessant. A més agrairíem que les fotografies anessin acompanyades de l'any, esdeveniment, etc. la màxima informació possible. Us pregunteu on sortiran aquestes fotos? La resposta es ben senzilla, sortiran a la secció museu, que convinarà història escrita i imatge del Carnaval de Cunit

2. Saps com funciona la galeria d'imatges de la nostra pàgina d'inici d'instagram?  Aquí t'ho expliquem! Segur que molts de vosaltres compteu amb un perfil d'instagram i amb moltes fotos fetes al Carnaval de Cunit. Doncs us ha arribat l'hora de compartir les vostres fotos amb nosaltres. Per fer-ho, quan pugeu una foto de caranval a l'instragram heu de posar #carnavalcunit o a la descripció o com a comentari. 

Des de la Comissió donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració. I esperem recuperar l'esperit perdut i a veure si tornem a fer que tota la gent del poble s'impliqui i participi més i així donar bones alegries en aquesta època. 

Salutacions carnavalers i bon cap de setmana! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit