CunitCarnaval.com

No podrà ser...

 

El nostre projecte de Carnaval de Cunit està creixent molt ràpidament i des de la Comissió volem seguir creixent però abarcant tot amb una certa qualitat. Mai estirarem més el braç que la màniga. I a continuació exposarem els motius pels quals decidim no organitzar revetlla de Sant Joan. No ha estat fàcil decidir que no organitzarem la revetlla amb algunes coses ja avançades. Però preferim anar consolidant actes que ja teníem i que guanyin en qualitat que oferir una revetlla de Sant Joan que no estaria a l'alçada del que veritablement podem oferir.

Per això demanem disculpes, ja d'entrada, a tots els que volien participar a la nostra Revetlla de Sant Joan. Ens hagués agradat fer-la i veure como tothom gaudia d'ella però aquest any ja incorporem la Rua Dançando al Penedès Marítim, que ja porta molt de treball, a més d'anar consolidant el Correbars de Festa Major, l'Elecció de la Reina i Carnestoles i la gran Chiringuitada que ens espera. Per compensar aquesta festa intentarem organitzar un bon ball de "Halloween". 

Nosaltres amb tota la il·lusió vam decidir tenir una bona nit de Sant Joan al nostre municipi a més va ser un esdeveniment escollit per vosaltres a les xarxes socials. Encara que a la enquesta no vam posar Rua d'Estiu. Més endavant vam impulsar la iniciativa de organitzar la Rua Dançando al juliol i va tenir molt més èxit que la de la revetlla. Així que si teníem que descartar algun acte dels nous era la Revetlla de Sant Joan, sobre tot i el motiu principal és que no es pot abarcar tant com ens agradaria. Per aquest fet, posarem tots els nostres esforços en els 4 actes que tenim aquest estiu per fer d'ells esdeveniments importants i alterar Cunit amb molt bon rotllo durant aquests dies. 

Finalment dir que potser per l'any vinent, un cop consolidada la Rua Dançando al Penedès Marítim i els actes que ja vam estrenar l'any passat, podrem fer una Revetlla de Sant Joan inoblidable! Per aquesta no tan bona noticia us direm que canvia el recorregut del Correbars, es fa una mica més llarg com molts de vosaltres demanàveu i anirem avançant alguna que altra sorpresa que us agradarà. Moltes gràcies i salutacions carnavalers! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit