CunitCarnaval.com

Oberts a tothom

 

Als nostres inicis ja parlàvem de que la Comissió de Carnaval tenia que ser oberta per a tothom que volgués participar o donar la seva opinió. Al haver agafat aquest camí, hem decidit que araamb la creació de la nova web ens agradaria que gent que pogués oferir contingut interessant, escrigués articles que es publicaran un cop a la setmana.

Serà un espai obert a tothom que li agradi el nostre carnaval i/o pugui aportar el seu granet de sorra per anar sumant i seguir donant salts de qualitat. Què tenim pensat nosaltres per a aquesta secció? En primer lloc, contingut que sigui interessant per a participants, visitants, col·laboradors, etc. També busquem opinions que no siguin les nostres per a donar a conèixer diferents punts de vista dels esdeveniments o del que pot significar el Carnaval per a altres persones.

A qui va enfocat aquest nou repte? Doncs a tothom. Posarem exemples d’allò més variats del que podem arribar a esperar: un participant a la Rua sigui del poble que sigui que vulgui escriure un article d’opinió del nostre acte central, una dietista que ens aconselli què és el millor per recuperar-nos entre les llargues nits entre Rua i Rua, gent que conegui la història del Carnaval de Cunit i ens ofereixi un article molt interessant; són tres possibles exemples del que ens agradaria però poden haver-hi molts més.

Nosaltres seguim amb la intenció de fer ressorgir l’esperit del nostre carnaval on tothom hi participava i es feia d’ell una festa inigualable. Ara és el moment de tornar a ser el que érem. Des de la Comissió ja sentim aquest ressorgiment en els actes que estem organitzant i veiem que la gent és conscient que en aquesta època que estem passant, la maleïda crisis, hem d’unir esforços i fer de la nostra festa gran una referència a tot arreu. Ja ho estem aconseguint, hem de seguir sumant!

Com podeu participar en aquesta secció de l’espai obert a tothom?

La millor opció és enviar-nos els articles a l’email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucar-nos al 722 40 19 88 i resoldrem qualsevol dubte. Qui vulgui il·lustrar l’article només ens ha d’adjuntar les imatges a l’email. Moltes gràcies i salutacions carnavalers!

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit