CunitCarnaval.com

Ja ens podeu trobar a "Vine"!

Què és "Vine"? Tothom ara té la intriga de saber l'ús d'aquesta aplicació comprada per Twitter fa 6 mesos que només era per dispositius iOS i aquesta setmana l'han incorporat a Android. Permet gravar vídeos de 6 segons de durada, si veus alguns pots arribar a veure com la creativitat de la gent no té límits. Com a resum es pot dir que és l'Instagram del vídeo.

El funcionament és molt similar al d'Instagram. Es clicka a la càmera i es pot gravar un vídeo, amb pauses o no. I després editar la descripció i compartir-lo a les xarxes socials, blogs o webs. El més destacat i com ja fa twitter és que el contingut és molt reduït, 6 segons en els que haurem de fer lluir la nostra imaginació i creativitat per fer vídeos atractius pels nostres "followers".

Nosaltres des que vam començar ja teníem la idea de ser una associació 2.0. És a dir, molt present a les xarxes socials on tots vosaltres podeu interactuar i donar el vostre punt de vista. I avui amplíem les nostres xarxes socials amb "Vine", una aplicació força original, senzilla i ràpida. A continuació desvetllarem per a què la volem fer servir. Com sabeu estem presents a Twitter, Facebook, Instagram i Youtube i sempre intentem mantenir-nos actius per comunicar-nos amb tots els nostres usuaris i compartir informació que pot resultar interessant. La utilitat que nosaltres li donarem a "Vine" és fer vídeo-resums, que permetin en tan sols 6 segons, veure com són els nostres esdeveniments.

Aconsellem aquesta aplicació a tots aquells que tinguin la ment creativa i li agradi aquest món! Aquí deixem un vídeo molt senzill, que ha estat la nostra primera publicació a Vine: 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit