CunitCarnaval.com

Llistat participants a la Gran Rua

Ja tenim la llista de participants a la Gran Rua del Carnaval de Cunit. A la propera noticia farem una crònica amb les dades més interessants que hi tenim. Com récords de participació de gent de Cunit i de grups. Un dels anys que més persones desfilaran al nostre esdeveniment central. Però l'objectiu de la noticia d'avui és nombrar els admesos per participar. Així que sense més dilació aquí els teniu:

Comparses: Aulatres, Les Guerreres, Carnaval La Granada, Los Carnavaleros, Squash 21, A 3km de Vila. 

Carrosses: Grup Fem Pinya, Somnis de disbauixa, La Rapita, Greska Team, Carnavalístics, Totxos, Sambatek, Pastorets del Vendrell, Artico, Carnaval Clariana, Carnaval Jove La Múnia, Brasilenys de La Múnia, Colla boixa, New Generation, Les Quadres, Vil'aktiva, Ketaniman, DanceGold, Carnaval La Múnia-Lletger, Ass. Juv. Joves de Moja, Karallots, Guardiola de Font-Rubí, Carrossa Font-Rubí, The Remembers, Carnavaleros, Los Barrieros, Tatumonjos, Yogurines, Carrossa Espit Xupitos, Els Indomables, El Tast, Xelolos, Tornem'hi. 

L'ordre no té res a veure amb els criteris d'inscripció. Properament s'assignaran dorsals i lletres per a cada colla. Per a qualsevol dubte ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Aquest any serà una mica de transició, però de cara a l'any que ve ja anireu veient com serà més difícil accedir a participar i encara s'apostarà més per la qualitat. No avançarem res ja que seran mesures que tenim pensades per l'any vinent. Les colles que falten per omplir són les locals i unes convidades especials. La setmana que ve us podrem dir de què una de les sorpreses que tenim preparades! Moltes gràcies a tots! 

Salutacions carnavalers!  

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit