CunitCarnaval.com

Curs "Caracterització per Carnaval"

Segur que ja us esteu preparant tots pel Carnaval. Però aquí tenim una proposta per si encara no heu pensat en el maquillatge. El carnaval de Cunit està rodejat per activitat paral·leles com aquesta que ens ajuda a millorar a tots i a implicar més a la gent carnavalera. Aquesta és una oportunitat per aprendre a fer cicatrius o maquillatge de fantasia de carnaval.

Està pensat per a totes les colles que participareu al Carnaval de Cunit i així aprendre d'una professional a fer el vostre propi maquillatge per a carnaval. El termini d'inscripcions finalitza aquest divendres, però quan abans anem a l'OAC a fer la inscripció per al curs millor. Es realitzarà en dos periodes, el primer (11 i 12 de febrer) s'aprendrà a fer ferides i cicatrius amb l'aplicació de làtex, sang artificial i paper. El segon (18 i 19 de febrer) es realitzaran maquillatges de fantasia per a carnaval. L'horari serà de 18h a 20h i la localització a l'antic Espai Jove. I només es farà si s'arriba a un nombre mínim d'inscrits. 

Us animem a participar en aquest curs, ja que sempre podem aprendre alguna cosa i millorar en tots els aspectes el nostre carnaval. Per a més informació a l'OAC, on us inscriureu. Som-hi que ja queda menys! Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit