CunitCarnaval.com

Ja tenim cartell guanyador!

Carnavalers i carnavaleres del Carnaval de Cunit ja tenim cartell per a la 27a edició. Amb la presentació de la imatge guanyadora d'aquest any comença una campanya única i divertida que durà a terme un nou personatge, el Boig del Carnaval Cunit. Donarà vida per les xarxes socials amb tot el que estigui relacionat amb el carnaval.

L'obra guanyadora és d'una autora cunitenca, Sara Martos, que després d'una votació ajustada va aconseguir aquest guardó. A aquesta edició, per primer cop, es van escollir les obres finalistes amb la col·laboració de tots els seguidors de les xarxes socials. Segons paraules de l'autora li fa "especial il·lusió per haver estat la més votada pel seguidors a les xarxes socials, a més veure la seva obra a tots els programes i cartells fa que es prengui aquest carnaval amb més ganes, si es pot". 

La campanya del Boig del Carnaval de Cunit comença avui amb presència a Facebook i Twitter. El podeu seguir clicant a FACEBOOK i TWITTER. Serà l'encarregat de transmetre aquest sentiment que té Cunit pel seu carnaval i sembla ser que ningú ho farà millor que ell. Aneu-vos preparant perquè aquesta edició vindrà carregada d'actes que necessiten tota l'energia del municipi. Si en el algun moment les forces disminueixen, aquí estarà el Boig del carnaval per a donar-vos canya, ja sigui a l'ajuntament o a la Coordinadora. Aneu amb compte! 

A les xarxes socials s'ha presentat amb un missatge molt clar:

"Només jo us explicaré el que es sent pel carnaval de Cunit. Ni Coordinadora, ni ajuntament... Som-hi gent! 

Queda un mes per celebrar el millor carnaval de la història i jo vinc amb la clara missió de que ningú es perdi res! Benvinguts al show, treballeu dur que després només queda viure'l com mai!

VISCA EL CARNAVAL DE CUNIT!"

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit