CunitCarnaval.com

Més millores per la Gran Rua

Sempre estem escoltant aquest any sí, aquest any sí... però aquest any ja no serà una promesa on no es veuran les millores adquirides. Aquesta edició ve plena de grans novetats que donaran el salt de qualitat pel millor carnaval de la comarca. El dijous es va tenir una reunó amb la comissió de seguretat de la Gran Rua del Carnaval de Cunit, on es van parlar coses importants.

Aquest any a més de tenir tancada la sortida també tindrem la plaça Santiago Rusinyol i la Plaça de la Unió que dòna al carrer Major. Trams on hi ha molts espectadors i es preveu que amb aquestes mesures sigui més segur pels participants. Una altra cosa que es va tractar a la reunió és l'estrena d'un hospital de campanya per part de Protecció Civil, que té personal format per a esdeveniments com aquest. 

Va ser molt profitosa aquesta reunió. Es va parlar de la durada de la Gran Rua i mesures per a què sigui fluida però no anar corrent. Una d'elles és fer dues parades tècniques per compactar els grups i seguir tirant. Així aconseguirem ser més atractius pels espectadors que no hauran de veure grans espais entre colles. Ja es va parlar de com col·locar el premiats el dissabte de l'exposició, de voluntariat, de properes coses a pensar de cara el 2015, de col·locar d'una manera ordenada les colles a l'esplanada a l'estació; des de la Coordinadora es valora molt positivament aquesta reunió. 

Aquesta setmana es parlarà d'afegir més llums als carrers principals. Així es pemetrà un lluïment superior als grups participants. Es vol rebre a tots, colles i espectadors, amb la millor de les cares al nostre municipi i per això podreu observar com els carrers principals estaran amb decoració especial per carnaval. Encara ens preguntem com Cunit sent tant el carnaval... no és l'horari, el dia, ni la Gran Rua el que el fan gran, sinó el sentiment i implicació que té cada cunitenc. Estem desitjant rebre a totes les colles i espectadors que fan gran aquest carnaval. Ànims per aquestes darreres setmanes! Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit