CunitCarnaval.com

Encara més...

Després d'anunciar-vos millores l'altre dia, avui venim amb més. Sempre s'ha parlat possible millores i aquest any moltes s'estan realitzant. Una que s'uneix a llista és la presència de WCs durant el decurs de la Gran Rua del nostre carnaval. Tan sols 20 dies per l'arribada de Sa Majestat Carnestoltes i Cunit està ansiòs per veure'l aparèixer.

La primera localització de WCs serà a la sortida de la Gran Rua amb 4 lavabos (un per a minusvàlids) i la segona serà a la zona de l'Avi Pau on es col·locaran 3 més. Amb això es cubreix una necessitat històrica del nostre carnaval. Un altre tema a tractar es on deixar les deixalles que produeix cada grup. Al no tenir contenidors a la vora es demana deixar tot en bosses i/o sacs ja que quan acaba la Rua passa l'equip de recollida d'escombraries. Aprofitem per agrair a tots els grups que deixen tot ben net i dins les bosses. 

Un cop informats aquests dos aspectes importants, anem a un altre. Per seguretat, s'ha demanat a Renfe una ampliació de servei i el dia de la Gran Rua hi haurà més quantitat de trens. Es demana tranquilitat que amb més trens tot és millor. Amb tot això esmentat, només cal dir que molts ànims pels dies que queden i a gaudir del treball que queda. Ja tenim el programa definitiu per tot arreu, esperem la vostra visita per tots els esdeveniments de carnaval. Salutacions carnavalers!

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit