CunitCarnaval.com

El Boig es torna més boig

Resten 17 dies per l'arribada de Sa Majestat Carnestoltes i els cunitencs sembla que desitgin que jo aparegui publicament abans que el nostre Rei. Ja m'han dedicat un programa de ràdio per saber quina era la meva identitat i s'ha especulat molt sobre qui puc ser, molt més del que m'hagués imaginat. I avui dedico unes paraules a totes aquelles persones que volen que aparegui en algun esdeveniment del carnaval o fins i tot abans. 

Humilment us dic que no m'agradaria treure protagonisme al Carnestoltes, aquest podria ser un dels motius pels quals no surti a cap acte. Vaig estar escoltant el programa de Ràdio Cunit, Efecte Domino, i van dir noms de tot tipus però el més graciòs va ser el de Judith Alberich, l'antiga alcadessa del municipi. Segur que a ella també li va fer gràcia. Però ja us dic que no sòc ella, més li agradaria a ella ser com jo! 

Seran 17 dies que donaran molt a parlar sobre el nostre carnaval i sobre mi. Després de molts anys veig als cunitencs desitjant que arribi l'edició del nostre carnaval, la que serà, segons la Coordinadora, la millor edició de la història. Aquests de la Coordinadora no poden fallar aquest any, estan fent destacar el nostre carnaval per sobre dels de més a prop. Sembla que als pobles propers no es celebri carnaval. M'estic tornant encara més boig veient com es sent aquest any el carnaval al nostre poble, perquè jo sòc de Cunit! 

El regidor Jaume Casañas ha comentat amb la policia que a veure si em troben per Cunit, però ells no treballaran si no paguen hores i amb els operatius que tenen no em trobaran segur i si em veuen estic convençut que no m'agafan. Però no tan sols ell em vol ficar a la Cova de l'Avenc, sinò qué molts cunitencs amb la intriga que dóna el meu personatge volen trobar-me i saber qui sòc. Al twitter vaig veure com l'alcaldessa Montse Carreras, volia donar caramels caducats als nois de la Coordinadora i això em va enfadar molt, ja que sense ells i tot el poble que estima el carnaval no seria res de Cunit. Montse, per a tu també tinc, cuida a aquests "nanus" que estan donant una vida al poble que és massa i a sobre tenim un poble que estima molt el carnaval, que això ho envegen tots els pobles del voltant. 

Coordinadora i veïns que col·laboreu amb ells, encara que sigui sent presents als actes, esteu aconseguint que Cunit surti als mitjans de comunicació per coses positives i canviar la tendència era difícil. Per tant, per la gent que sent el carnaval com jo només tinc paraules positives, però no us relaxeu que encara queda molt per fer. 

Per la propera setmana enviaré un nou comunicat i ja diré més pistes sobre mi. A molts dels que interactuen amb mi per les xarxes socials no us he vist a la vida però gràcies a aquest mitjà ja us vaig coneixent, nova pista. Gràcies per donar tanta difusió al nostre carnaval i molta sort per trobar-me! 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (programa.pdf)programa.pdf[ ]3374 kB

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit