CunitCarnaval.com

Les colles fan pinya!

Dimecres 12 de febrer es va dur a terme la darrera assemblea de la Coordinadora abans de Carnaval. Es va parlar de com serien els actes, que per cert, van ser rebuts amb molta il·lusió. Els grups un sobre de Sa Majestat Carnestoltes, i els convidava a tots a la Gala del Dijous 27 de febrer. Tots es van comprometre a assistir a tots els actes i omplir Cunit d'alegria.

Per fi Dijous Gras serà un dia festiu a Cunit! Això es desitjava des de que la Coordinadora va començar a caminar i aquest any ja tenim un dijous que es consolida amb l'arribada del Carnestoltes amb més "morro" de la història. Celebrarà una Gala on podrà assistir tothom que vulgui a veure-la; el proper dijous parlarem d'aquest esdeveniment. Veureu que divertit!!!

A més d'explicar l'estructura de cada acte, es va aprofitar per resoldre dubtes i fer comandes conjuntes. Cada cop les colles cunitenques van fent més pinya i és l'edició que hi ha millor ambient. Aquesta il·lusió per fer gran aquest carnaval és conjunta i esperem el millor bon rotllo entre tothom. Totes les colles milloren en qualitat i sobretot en motivació. Gran moment el de sortir de la reunió i no parar de parlar de carnaval. Si alguna colla visitant vol assistir a qualsevol esdeveniment només ha de dir-ho i estaran convidats. 

Es va destacar que aquest any la difusió està sent molt bona i que segurament tots els esdeveniments siguin un èxit de participació. D'aquí entrada gratuïta a tots els actes, que ningú s'ho perdi! Adjuntem el programa a la noticia per si algú encara no l'ha vist! A algunes colles que participen a Cunit els hi queda només una setmana per estrenar-se a La Múnia o Sant Jaume dels Domenys, que vagi molt bé i gaudiu del carnaval! Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit