CunitCarnaval.com

Enamorats del Carnaval de Cunit

Avui, 14 de febrer, dia dels enamorats per a molts i aprofito que està tan a prop de carnaval per enviar, de nou, un comunicat. Sòc el Bog del Carnaval de Cunit, per si no em coneixeu ja. Jo no estic enamorat del carnaval de Cunit, a mi em torna boig com a molts de vosaltres. I ho apostaria tot per la nostra festa gran. Però sé que no tothom aposta igual....

Som molts els bojos pel nostre carnaval, encara que jo us representi. Tots poseu tota la carn a la graella però sabeu qui encara no ho fa al 100%? L'ajuntament! I aprofito el dia dels enamorats per descatar l'amor d'uns, el nostre i la poca aposta del nostre consistori. Per què dic això? Perquè vaig de poble en poble i em trobo amb gent que em diu "Aaaaaiii si l'ajunament apostés 100% pel Carnaval, seria imparable!" i un es cansa d'escoltar aquestes coses i vull fer eco del que tothom pensa del nostre carnaval. 

Així que govern, oposició i treballadors per Cunit (és a dir els funcionaris de l'ajuntament) a donar-ho tot per la festa gran del poble! M'agradaria no tenir que escoltar més aquests comentaris. Ahir parlava amb Sa Majestat Carnestoltes i prepareu-vos per la seva Gala!!! 

El treball de les colles i Coordinadora està sent increïble i encara que mai estigueu a la seva alçada intenteu arribar home! Si us marqueu l'horitzó com a objectiu anirem avançant si un marqueu el proper carrer no arribarem enlloc. Hi ha persones que sacrifiquen vacances pel nostre carnaval, hores de son, temps amb la familia, fatiga acumulada que per carnaval no fa mal, mil somnis cada nit... i no és el seu treball. Vosaltres, que treballeu pel poble, només us demano una aposta clara pel carnaval, ja que no podem forçar l'amor que tenim nosaltres! 

Amb aquesta reflexió, esteu coneixent la meva part més sensible! Som-hi bojos!!!! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit