CunitCarnaval.com

A Cunit la vida és un carnaval!

Ja menys de 10 dies per la festa gran de Cunit. Diem això perquè, per primer cop, serà un dijous de veritable disbauixa. La Gala del Carnestoltes dóna que parlar en els dies abans de carnaval, sobretot perquè Sa Majestat vindrà amb més ganes que mai de liar-la! Atents al proper dijous, que sortiran els nominats als premis Carnestoltes que s'entregaran a la seva gala.

Al nostre municipi no es parla d'una altra cosa que no sigui el carnaval. La gent va boja per trobar al boig i per a què arribi el carnaval. Les colles estan desitjant omplir la sala d'actes a la Gala del Carnestoltes i passar una primera bona estona totes unides. Es recorda que si alguna colla visitant vol venir només ho ha de dir i estarà convidada. És important demostrar que no només tenim la Gran Rua i aquest any ja veureu com així serà! 

Molta gent que ve de fora ja ens està comentant que estan reservant lloc per dinar i sopar a Cunit, cosa que ens omple de satisfacció. Veure el nucli antic ple de gent és un dels motius pels que lluitem pel nostre carnaval i durant aquesta setmana Cunit semblarà com un dels nostres esdeveniments de l'estiu. Si aquest any és un èxit global compte amb aquest carnaval, serà imparable en posteriors edicions! Ja tenim noticies que donar-vos per després de carnaval. Així que anem a gaudir del carnaval que marcarà un abans i un després a la nostra història. 

Un altre rumor que ja va corrent pels carrers del poble és el museu del carnaval. És cert que es té aquesta intenció i en quant es pugui es farà realitat, a més ens agradaria tenir-lo al nucli antic. Per anunciar més sorpreses esperarem a després del carnaval. Ara a parlar de tots els esdeveniments que tenim per aquest carnaval! Que és l'edició amb més i l'hem d'aprofitar. Salutacions carnavalers!

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit