CunitCarnaval.com

Concurs de balcons i aparadors

Podem ser un gran carnaval però amb la suma de comerços i veïns participants en el guarniment de balcons i aparadors encara ho serem més. Per això comptem amb els concursos de totes dues categories. Aquesta setmana ja estaran penjats pels carrers del nucli antic tota la decoració disponible. Esperem que establiments i veïns acompanyeu amb el vostre guarniment a la festa gran del poble.

Sempre comptem amb un clima especial de carnaval aquí a Cunit. Però amb la suma de tots aquest caliu pot ser increïble. Per participar al concurs s'ha d'entregar la fulla d'inscripció a l'OAC de l'Ajuntament. Per aparadors hi ha un premi de 150€ i per balcons un únic premi de 100€. Tots els participants haureu d'assistir a la Gala del Carnestoltes de dijous 27 de febrer, que promet molt. I allà es farà entrega del diploma al guanyador de cada categoria. 

Poc a poc estem fent grans coses pel poble. Som-hi cunitencs que això ho tirem endavant! Veient l'ambient increïble i únic del nostre poble a carnaval a molts els hi entraran ganes d'apostar 100% per Cunit. Dijous 27 de febrer vindrà Sa Majestat Carnestoltes acompanyat de la Reina i els Reis Confeti i vol veure un Cunit preparat per aquesta ocasió més que mai! No fallarem aquest cop! 

Click aquí per veure bases i inscripcions de BALCONS

Click aquí per veure bases i inscripcions d' APARADORS

Animeu-vos a participar! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit