CunitCarnaval.com

A Efecte Dòmino aquest divendres! Atents!

Aquest divendres no us podeu perdre el programa de Radio Cunit del divendres a les 21.30 hores. Ens han convidat per parlar sobre el nostre carnaval i les diferents novetats del programa amb un gran sentit de l'humor. El programa s'allargarà una mica més de l'hora habitual i estarem en directe fins les 00.30 hores. Per aquest programa és imprescindible la col·laboració de tots els que l'escolteu i trucant al 977674918 podreu participar. 

A més també haureu d'estar atents al programa perquè potser algú podria rebre alguna trucada. Serà un programa carregat de sorpreses, on desvetllarem encara més novetats del carnaval i on parlarem dels nominats als premis del carnestoltes que sortiran a tots els mitjans demà. El Boig promet trucar en directe i estarem ben atents per intentar que accepti venir a la Gala del Carnestoltes. 

El programa es podra comentar amb el hashtag #efectecarnaval i esperem els vostres comentaris per passar una bona estona. Segur que gaudim d'una bona nit de divendres. Esperem la vostra col·laboració! I desitgem una bona estona a tots! Recordem el telèfon: 977 67 49 18! 

Fins divendres a les 21.30 hores! 107.0 FM per si no ho recordeu! Fins demà amb els nominats del premis Carnestoltes! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit