CunitCarnaval.com

50.000 persones han omplert el carnaval de Cunit

Quan es parla del Carnaval de Cunit es parla de qualitat, lluïment i disbauixa. Trets característics que s'han vist a cadascun dels esdeveniments d'aquesta edició, la primera on veritablement tots els dies han estat increïbles. La millor de la història.

Tot començava amb el gran retorn de la merengada, que va ser un gran ėxit després de 15 edicions sense celebrar-se. Després tothom es va preparar per lluir el màxim possible a la catifa vermella de la Gala del Carnestoltes. Gala que s'ha convertit en l'acte estelar de dijous. Una Sala d'Actes plena de gom a gom va veure com es presentava oficialment el Carnestoltes i la seva comitiva i es donaven el premis de Sa Majestat als polítics que "millor" feina havien fet. La nit va acabar amb un gran sopar de germanor entre les colles. 

Divendres Cunit ja estava endinsat a la seva festa gran. La comitiva de Carmestoltes va visitar escoles i llar per a què a la tarda tothom anés al Pavelló els Joncs a la Gran Batalla de Confeti infantil, esdeveniment dels Reís Confeti. Va comptar amb una assistència espectacular, on pares, mares i fills van gaudir per igual. I a la nit un gran Ball de disfresses amb tot el terra ple de confeti! Un divendres per recordar. 

I va arribar dissabte on tots patien per la meteorologia, però no hi havia motius per patir. Va ser un matí excepcional on les carrosses lluïen a les places del casc antic, amb un ambient únic de carrers guarnits i molta gent passejant i fent fotos. I a la tarda començava la que per qualitat sería una de les Gran Rues millors dels últims anys i això gràcies a totes les colles que venen a Cunit a lluir-se com mai. El públic omplia Cunit més del que tothom podía imaginar, ingredient que fa que sigui un carnaval únic. A la nit, Ball de Carmaval on es va fer l'emocionant entrega de premis.  Els titulars se'ls emporten les colles premiades, però són moltes les colles que treballen dia i nit per a què siguin brutals! Gràcies a totes elles! 

PREMIS 

Comparsa visitant:       Comparsa Local:                                Carrrossa Visitant:                        Carrossa Local 

1r Les Guerreres         1r Las Curritas                                    1r La Ràpita                                  1r Lunàtics 

2n Squash 21              2n Trafico Lento - Pasion F.                2n Greska Team                           2n Mascarotas

3r Aulatres                   3r Dancing Sitges&Cunit                    3r Somnis de disbauixa                3r Catxarros

Diumenge arribava la festa infantil per la tarda, que omplia de nou el Pavelló. Fet que comença a no ser noticia als esdeveniments de Carnaval. I a la nit per la suspensió del Ball del Caos tots els grups van omplir establiments de restauració de Cunit, ja que no quedava altre remei. 

I arriba un dimecres que tothom el recordarà com el primer dimecres de cendra que treu a mig Cunit al carrer. Una sardinada que amb la nova ubicació es van repartir unes 600 sardines i a la plaça de la unió no hi entrava ningú més. 

Molt agraïts a les colles que han fet que aquest any siginifiqui un abans i un després pel nostre carnaval. Properament anunciarem novetats i grans noticies de cara a l'any vinent, estigueu atents! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit