CunitCarnaval.com

Ens ajudeu amb les fotos #carnavalcunit?

Segur que molts de vosaltres utilitzeu Twitter, Facebook i/o instagram, amb la vostra col.laboració volem fer un àlbum de tot el carnaval 2014 de Cunit. Podeu compartir les vostres fotografies amb el hashtag #carnavalcunit a les xarxes socials esmentades o enviar imatges per email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Poden ser dels diferents esdeveniments on heu assistit, de la vostra colla, de altres colles, etc. A més si compartiu per instagram sortiran a la nostra web directament a l'espai on tenim les vostres imatges. Desitgem tenir fotos de tots els actes i colles fetes per tots vosaltres, espectadors o membres de les colles participants. 

A més de crear aquest àlbum, encapçalarem les noticies amb les fotos rebudes. Per això demanem la màxima participació, el món carnavaler és molt gran! Properament us anirem informant sobre possibles novetats com el museu i d'altres que su agradaran molt. 

Aquest dijous tenim assemblea per valorar aquesta edició del carnaval, us informarem sobre el que pensen les colles. Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit