CunitCarnaval.com

La Coordinadora no és el Boig

El Boig del Carnaval de Cunit s'ha fet famòs de cop i volta, ell està ajudant i molt amb la difusió de la nostra festa gran però encara que a la Coordinadora li agrada molt aquest personatge, no té res a veure amb l'associació.

Ell va demanar permís a la Coordinadora per crear aquest compte a les xarxes socials i el va tenir. La febre pel Boig està fent que una noia es pensi fer la Boja, seria temible eh!? No patiu encara no és segur, només era una intenció. Així que la Coordinadora no es fa responsable dels comentaris del Boig, encara que es seguirà rient amb les seves piulades i comentaris. Per tant Boig seguirem publicant els comunicats que ens enviïs, ja que no tenim res en contra teu.

Jo crec que pels carnavalers és un plaer tenim un personatge que defensa tant i tant el nostre carnaval. A cada poble tenen personatges que critiquen polítics i l'actualitat de la seva població, encara que qualsevol dia potser ens dona un toc a nosaltres, però allà estarem per assumir les seves bronques. Gràcies per existir i a per totes Boig! Som molts els bojos pel nostre carnaval, mai caminaràs sol! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit