CunitCarnaval.com

La Coordinadora i el Carnaval es fan forts!

Avui toca resumir l'assemblea d'ahir amb tots el grups assitents de la Coordinadora. Després de cada esdeveniment hem fet una reunió de valoració però la d'ahir marca la diferència amb les altres amb que l'entitat surt més enfortida que mai i amb ella el carnaval. Els lligams entre les colles és increïble i això es transmet en que hi haurà noves incorporacions a la Coordinadora.

Primerament, es va començar parlant del dijous gras. Les conclusions que es van extreure van ser que cal donar més protagonisme a la merengada, encara que per recuperar-la després de 15 anys tothom va quedar molt satisfet. També es parlava de no fer la simple batalla de merengue, sinó que hauria de tenir una història o fil conductor per iniciar-la amb més sentit. La truitada canviarà el plantejament de cara a la propera edició i sobre la Gala dir que s'ha convertit en l'esdeveniment especial del dijous i potser en properes edicions haurà de canviar la localització. 

De divendres, tothom comentava que la Gran Batalla de Confeti va ser impressionant i van quedar molt sorpresos per la gran valoració de l'esdeveniment. De la nit, gran assitència i de cara a la propera edició ja es van proposar novetats que es veuran de cara al proper carnaval. I en arribar a dissabte tothom va dir la millor Rua de la història, era una opinió unànime. L'assistència de públic va ser increïble, les colles locals comencen a donar un nivell important en la seva globalitat i amb coreografies assatjades amb anterioritat. 

Encara que no hem fet valoració amb els grups visitants, però alguns ja han felicitat aquest carnaval i nosaltres aprofitem per agrair publicament la seva presència i felicitar-los per l'excel·lent feina feta. Feina que s'ha vist reflexada en una emocionant puntuació del jurat. On el concurs de comparses es va decidir per dos punts i del de carrosses visitants també cal destacar que entre el segon i el quart hi ha només 5 punts de difèrencia de 148 a 143. Però de veritat enhorabona a tots els grups pel nivel exhibit aquest any a Cunit. 

De la Gran Rua un dels aspectes que es van destacar es que va venir més premsa que mai i que el pont on es presenten les colles hauria d'estar 15 metres més amunt per aspectes més visuals que logístics. Molts contents amb el desenvolupament del nostre esdeveniment central i properament donarem a conéixer novetats de cara a l'any que ve, que segur que sorprenen a les colles. 

Del diumenge destacar que de cara a l'edició de l'any que ve deixarem que la gent acabi de fer la migdiada i la festa infantil començarà a les 18 hores, ja que molts pares i mares han passat una llarga nit de dissabte. Del dimecres podem dir que ha estat un encert el canvi de localització i el portar-la al casc antic per gaudir d'un gran ambient. Ha estat el millor dimecres de la història també per a totes les colles. Així que ja tenim un programa complert i ara toca consolidar-lo al màxim i seguir creixent. 

Cunit es comença a creure el potencial del seu carnaval i la Coordinadora és conscient d'això i ahir es va obrir la porta per l'entrada de nous membres i van sortir uns quants amb moltes ganes i a les properes reunions perfilarem la nova estructura i la donarem a conéixer. Potser després del tot el que ha passat la gent del carnaval, que són molts, tenen ganes d'anunciar noticies positives que parlin bé de Cunit i amb aquest sinergia que es va generar ahir, aquest moviment no el pararà ningú! Atents a les properes novetats! Visca el Carnaval de Cunit i la seva gent!! Us estimem!!! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit