CunitCarnaval.com

Es planteja un estiu inoblidable!

Ahir primera reunió amb totes les incorporacions, que pretenem presentar el dia del nostre segon aniversari a finals d'abril. Es pretenia transmetre el treball, filosofia i manera de fer de la comissió i veient la implicació de cadascun dels nous membres no hi ha dubte que ho faran genial. Amb més gent hi ha més punts de vista i amb la postura dialogant de tots segur que arribem molt lluny amb el nostre carnaval. Però sobretot, el més destacable, és que amb més persones implicades més feina es pot fer; traduint, potser hi ha més esdeveniments aquest estiu a Cunit.  

Amb una mitjana d'edat jove, superior als 26 anys, hi ha energia suficient per portar el carnaval de Cunit on mereix. Formarem un bon còctel, tots amb un gran sentiment, uns més joves que aporten il·lusió i noves idees i uns més grans que porten seny i experiència. Després de parlar sobre els mètodes de treball, ja es va començar a parlar sobre esdeveniments de l'estiu. Una temporada estival que vindria carregada de actes que ningú es pot perdre. Hi ha intenció de incorporar algun acte infantil més i potser dos esdeveniments grans que acompanyin la Rua Dançando, el Correbars, l'Elecció de Reis de Carnaval i "Chiringuitada". 

Tots teniu dues setmanes per enviar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  propostes, idees o millores pels esdeveniments de l'estiu. Avui sabrem més coses sobre la Feria d'Abril, i quan tinguem clara la nostra idea us direm si es farà caseta del Carnaval o no. Per nosaltres va ser un plaer l'any passat i esperem repetir però amb unes condicions similars a les de l'any passat. Aviat tindrem noticies! 

Deixant de costat els esdeveniments, també cal dir que la estructura sembla clara i ens permet tenir més solidesa, tots ens encarraguem de tots els actes dividint tasques en equips de treball. A finals d'abril es presentarà la nova estructura, on comptarem amb junta gestora, comissió dividida en equips de treball i després l'assemblea composta per membres de tots els grups, tot això és el que engloba la Coordinadora del Carnaval de Cunit.

Cunit, a partir d'avui aquest carnaval no l'aturarà ningú, tindrem un estiu inoblidable i això ens permetrà tenir un carnaval 2015 irrepetible! Esperem propostes de tothom ja que el carnaval és del poble i de ningú més; i és això el que el fa gran! Som-hi carnavalers! Qui no pensa ja en l'estiu que ens espera? 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit