CunitCarnaval.com

Més i millors festes!

Ahir després de la reunió de la setmana passada, que era una presa de contacte entre tots els membres, ja es va parlar del desenvolupament dels esdeveniments que ens esperen d'ara fins al proper carnaval. Van sorgir idees originals, actes nous i algunes variacions que donaran més qualitat als esdeveniments ja celebrats en alguna edició. Recordem que serà la cinquena edició del Correbars a Cunit i de ben segur que tots esperem molt d'aquesta festa. Ja us avancem que si l'ajuntament accepta el projecte, tindrem un inici d'estiu molt intens.

L'inici de la temporada post carnaval podria venir donada per la Caseta de Carnaval a la "Feria de Abril". Ben aviat confirmarem la nostra participació, seria del 30 d'abril al 4 de maig. Llavors tindrem un petit descans fins a l'arribada de la tan esperada nit de Sant Joan que ens podria esperar una nit màgica amb tots els carnavalers de la zona, un cop sigui oficial us explicarem com seria aquest esdeveniment. 

La Rua Dançando patiria algun canvi, per a què no digueu que no avancem res: serà el 4 de juliol, començaria una mica més tard que l'edició anterior i els premis serien tots Dançando a les colles (siguin carrossa o comparsa) que millor "dançan". I tindrem un final de rua especial que això sí que ens ho guardem per a quan sigui oficial. La setmana següent, i sense pausa, arriba la cinquena edició dels correbars. On ja us diem que estem treballant per millorar el màxim possible aquesta festa i poder gaudir-la com mai aquest 2014. 

Sempre parlem de la importància dels més menuts del poble i que és vital pel carnaval que des de ben petitts el sentin. Per la Festa Major volem fer un esdeveniment infantil, ja té nom: Correaigua! Us feu a la idea per on van els trets? Doncs sí, els petits tindran la seva Guerra d'aigua. La intenció és fer-ho la tarda de divendres abans del Correbars, dia 11 de juliol. 

La cel·lebració d'Elecció de Reis Confeti, Reina i Carnestoltes seria el 9 d'agost. Aniria acompanyada amb la Shopping night dels comerços del casc antic, aquest any amb més unió que altres edicions. Potser és la nit on més llueix el nostre nucli antic i serà un bon espectacle. Es va acabant l'estiu però no la festa! Encara tindrem la "Chiringuitada" el dia 23 d'agost, festa on cada any hi ha més gent i en aquesta tercera edició encara s'espera més! 

Per tancar el cicle de l'estiu aquest any sí que haurà activitats de Halloween. Es combinarà amb els comerços del casc antic, ja que ells preparen una bona jornada d'activitats. Un cop sigui tot oficial ja sabeu que rebreu noticies per tot arreu! Desitgem que sigui un estiu inoblidable per a tots! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit