CunitCarnaval.com

Sí que hi ha Feria!

 

Primer de tot, les dates: es cel.lebrarà a l'esplanada de l'estació, on es concentren les carrosses per carnaval, del 30 d'abril al 4 de maig. El Carnaval tindrà una caseta, com l'any passat i tornem amb la campanya #ElCarnavalestádeFeria. El nom d'aquesta Feria és "Feria de Cunit con sabor andaluz".

Demà tenim reunió per programar l'activitat de la caseta i la setmana vinent ja tindreu tota la informació interessant per a tots els que omplirem la nostra caseta. La nostra intenció es mantenir un bon feeling amb les entitats andaluces de Cunit, que són les que posarar les casetes restants, en total serem 5 casetes. Sabem que per elles aquesta Firá és com per nosaltres el carnaval, així que oferim espectacles diferents als de la resta de casetes però participarem  amb molt d'humor amb disfresses flamenques. 

S'està intentanit donar una imatge d'aquesta Feria que no és, ja que totes les entitats que participem volem que sigui una festa gran i que la podem gaudir els cunitencs i a la vetgada tot el que vingui a visitar-nos. De fet la noticia d'ahir als mitjans no feia cap favor al nou esdeveniment que es farà a Cunit i a la reunió es va veure el descontent de tots. La dimensió serà la que li volem donar, tindrà menys pressupost, es farà en un recinte menys gran, però tothom està segur que sortirà genial. També abans el carnaval tenia més pressupost...

A les entitats andaluces els hi queda quadrar el programa de l'escenari central i potser aconsegueixen portar algun grup que doni més cartell a la Feria i estan mirant opcions. Nosaltres pensem que si troben una opció bona serà positiu per la Feria, però si no ells actuen força bé i ompliran les activitats de l'escenari central. També seria bo comptar amb el Dancing Sitges&Cunit per a què pugui exhibir els seus grups. 

Esperem que l'ajuntament canviï el xip i aposti de veritat per aquesta festa, i deixin de dir que serà petita. D'aquí al 30 d'abril nosaltres farem una gran campanya per xarxes socials i web de la nostra caseta, que tindrà una programació i aspecte especial. Amb l'experiència de l'any passat, ja us podem dir que introduirem novetats de cara a aquesta edició. L'ambient va ser increïble i desitgem repetir aquest any! Amb la motivació d'introduir novetats en cada esdeveniment per a què no tots siguin igual arrenca la Feria de Cunit con sabor andaluz! Esteu preparats? 

Tots a la caseta del Carnaval de Cunit!

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit