CunitCarnaval.com

#El.Carnaval.está.de.Feria de nou!

L'Ajuntament està dedicant totes les seves ganes a dir que la Feria d'aquest any, de nom Feria de Cunit con sabor andaluz, serà poc o res. Diuen que seran unes jornades culturals andaluces i que no serà Feria d'Abril, però ens fa gràcia que a cap nota de premsa que envien als mitjans surt la paraula "Feria de Cunit con sabor andaluz". Nosaltres no enviarem notes de premsa a ningú per desmentir que no serà una Feria, però amb això estan demostrant que no volen donar-li dimensió a una cosa que el poble sí que vol. 

No parlarem més de la Feria, perquè fins i tot ja dubtem que sigui una Feria, encara que al seu nom oficial sí que porti la paraula (ironia carnavalesca). Parlem de la nostra caseta, que és el més important. Nosaltres li donarem encara més ressò que l'any passat a la nostra caseta. Ampliarem gent que estarà col.laborant, la cuina tindrà més mitjans per a què tot vagi més àgil, la potència de l'equip de so serà superior al de l'edició anterior i la decoració de ben segur que serà espectacular. 

Ara el que tot us estareu preguntant... i on estan el packs de #El.Carnaval.está.de.Feria? Doncs per la setmana vinent segurament ja els tindrem aquí. Així que en uns dies informarem de tot el que tindran, que aquest any també hi ha novetats en aquest aspecte. Quan diguem tota la informació de la Caseta posarem la programació i el contingut del pack que tant va triomfar l'any passat. Ja ens pregunten que quin color és l'escollit... aviat ho sabreu carnavalers! 

No feu cas del que diu el nostre consistori, serà un esdeveniment important per Cunit i els carnavalers omplirem la caseta per tornar a repetir o millorar l'ambient de la Feria d'Abril del 2013!

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit