CunitCarnaval.com

10 dies i #ElCarnavalestádeFeria

A falta de deu dies per a l'arribada de la "Feria de Cunit con sabor andaluz" ja tenim quasi tot preparat per a què tots gaudim d'una caseta amb un ambient inigualable! Divendres ja podreu obtenir els packs de la caseta #ElCarnavalestádeFeria. Però de moment aprofiteu els vostres contactes amb la Coordinador per reservar packs i que ningú es quedi sense.  Ja sabeu que surt a compte tenir el pack, que contenia la pulsera VIP que permet tenir descomptes a tots els productes de la caseta, dues pulseres de tapa+beguda i el mocador característic de la caseta. 

Aquest any tant la pulsera com el mocador seran vermells amb lunars blancs. Que ningú es deixi el mocador a casa que aquest any us podreu fer la foto al nostre fotocol del Carnaval. Recordem que aquest any apostem encara més fort per la Feria amb un equip de so amb més potència, una cuina millor preparada, més personal a la barra, les millors tapes i productes i sobretot amb els millor ambient! Esteu tots convidats a #ElCarnavalEstádeFeria!!!! 

Els packs els podreu comprar a partir del divendres a la tarda a l'Estanc, Fotovideo Alfonso i Edu Lopez Fotografia. El seu preu són 10 euros!!! Per deu euros teniu: 2 tapes, 2 consumicions, un mocador, descomptes amb la pulsera VIP tots els dies i viure un ambient únic a la caseta del Carnaval del 30 d'abril al 4 de maig. No t'ho perdràs no? Ah! I no us confieu que si compreu el pack a la caseta serà més car, 15 euros! 

Quan tingueu el vostre pack podeu compartir foto amb el hastag #elcarnavalestadeferia a instagram, twitter i/o facebook! Som-hi que ja arriba un nou esdeveniment del carnaval! A la propera noticia tot el programa de la Caseta! Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit