CunitCarnaval.com

El Boig ataca de nou!

El Boig del Carnaval de Cunit, després d'una temporada de relax, ha tornat més fort que mai. En motiu del segon aniversari de la Coordinadora ja s'esperava alguna acció del nou protagonista de Cunit. Per començar ha llençat una campanya de signatures a change.org per renombrar un carrer o plaça del municipi amb el nom del Carnaval Cunit.

El Boig no veu sentit que hi hagi un carrer dels Pins, una avinguda de la Font amb la font seca, un carrer de la Pujada quan abans era baixada i un carrer que anomeni a una persona que no surt a wikipedia, com és Empar Nadal. Veient aquesta incoherència del nom amb els respectius carrers ha decidit renombrar un d'ellls. Ell ofereix com un regal per a tots els carnavalers aquest canvi que a més de premiar a la Coordinadora, també valora el sentiment carnavaler que es respira al municipi.

Sembla que aquest fet serà el primer acte revolucionari del Boig a Cunit. Ha començat un moviment que no l'aturarà ningú! Ara és necessari el suport que pot oferir cada cunitenc/a i gent dels voltants que ofereixi la seva signatura per recolçar la nova iniciativa. Us agradaria escoltar carrer Carnaval Cunit, número 88??? Està a les vostres mans! 

Per conmemorar aquest segon aniversari té preparats noves accions que durà a terme molt aviat. Esteu atents a les noticies dels propers dies on el Boig seguirà sent protagonista. Promet alterar Cunit amb les seves ganes de portar el carnaval el més lluny possible. Ara que semblava que el Boig estava més tranquil ens sorpren amb aquesta iniciativa, ha agafat el paper revolucionari del poble un rol que mai havia existit a Cunit. Amb l'etiqueta #CarnavalCunitStreet els usuaris poden donar idees i fer arribar el missatge molt més lluny! 

Som-hi carnavalers, tots a signar! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit