CunitCarnaval.com

Impressionant caseta #elcarnavalestadeferia

Gràcies a tots vosaltres #elcarnavalestadeferia ha estat un èxit increïble. Heu omplert la caseta dia sí i dia també, heu comprat packs, heu esgotat productes, etc tota la vostra participació farà que el nostre carnaval segueixi creixent i podem gaudir encara més i de més esdeveniments. On és el jovent de Cunit? Pensem que és l'hora del jovent i estem aconseguint tots plegats que Cunit sigui un poble que comença a tenir energia; només calia veure la caseta. Families senceres, dels més petits als més grans, gaudeixen dels events del carnaval!

Han estat unes nits inoblidables, tenir tant contacte directe amb tots els carnavalers ens fa pensar que el moviment del Carnaval Cunit és una onada imparable i tots junts portarem el carnaval i el poble ben lluny! Dissabte i diumenge al migdia també van ser hores de no parar, amb més treball que a l'anterior edició. A sobre comptàvem amb tots els membres nous de la Coordinadora, que debutaven en aquest esdeveniment i van fer una feina molt gran per adaptar-se; són uns "monstruos"! 

Aprofitem per agrair l'ajut a familiars i amics que no ens han deixat sols en cap moment! L'esforç per dur a terme esdeveniments així és molt gran però val la pena veure Cunit com l'hem vist aquest dies. Som un poble amb molta disbauixa i això és molt important. Ara toca esperar als actes de l'estiu que venen amb molta preparació prèvia. 

Aquesta setmana avançarem cosetes i anirem tancant propostes del correbars i la Rua Dançando. Que com ja sabeu, ja tenen data: Correbars de Festa Major el 11 de juliol que anirà acompanyat del Correaigua pels més menuts unes hores abans, i Rua Dançando el 4 de juliol que aquest any ja agafarà el protagonisme que mereix. 

Tenim en ment projectes més a llarg termini que també van caminant a poc a poc i aviat esperem donar noticies. Ha estat un plaer compartir amb tots vosaltres #elcarnavalestadeferia i ens veiem al proper esdeveniment! Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit