CunitCarnaval.com

Bona feina, bona valoració

 Ahir la Coordinadora del Carnaval va tenir la reunió de valoració de la gran Fira de Cunit "Con Sabor Andaluz", un acte del qual estem molt contents. Parlant sobre les coses bones i les dolentes, cal resaltar que la gran majoria van ser aspectes molt positius.

Una fira que fins l'últim moment no sabiem si es faria o no, però que ens dubte hem treballat al 200% com en cada acte. Des de el primer dia l'afluència de gent va marcar el ritme accelerat a les comandes. Gràcies a què dijous era un dia festiu, molta gent va venir a celabrar amb nosaltres la inauguració. A la reunió es va parlar sobre aquesta gran afluència com un fet molt positiu en comparació a l'any anterior. Sens dubte hem notat la crescuda del Carnaval, i l'exemple més clar ha estat aquest. 

L'estil de la nostra caseta ha motivat a molta gent jove a venir i gaudir d'aquesta festivitat, gent de totes les edats s'aplegaven a la porta per poder entrar. Per altra banda podem dir que no hem patit cap incident ni cap baralla, un fet a agraïr al haver tanta gent. Una conclusió que hem tret en una valoració més general, es que en cap acte del Carnaval ha hagut incidències greus, fet que ens incita a seguir defensar a tot el jovent, el qual de vegades és vist com un focus de baralles o fins i tot altres faltes.

Una noticia que es comenta al carrers de Cunit és l'aparició del Boig i la Boja per a la festa major de Cunit en forma de "cap gros", per fi podrem veure les cares dels personatges més salvatges i revolucionairs del nostre municpi. Aneu molt en compte ja què el Boig té pensat moltes gamberrades que faran trontollà el poble de dalt a baix. Qui sap on apareixerà el Boig?

Per últim, tornar a agrïr a totes les persones que han passat per la nostra caseta, dir-vos que el carnaval està més viu que mai, i que ens espera un estiu inolvidable.... VISCA EL CARNAVAL DE CUNIT! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit