CunitCarnaval.com

Més sorpreses per l'estiu

Ahir al migdia estàvem convocats a l'ajuntament per dur a terme la primera de les dues reunions del dia. Valorem positivament aquesta trobada ja que es van parlar sobre possible millores pel proper carnaval en temes organitzatius i projectes que es podrien posar en marxa per a continuar creixent; seguidament es va parlar sobre els esdeveniments d'estiu. A les 20.30h la Comissió de la Coordinadora seguia preparant els esdeveniments de l'estiu amb més cohesió que mai.

Per primer cop, els que vam assistir a la reunió, i després de moltes reunions i aventures hem percebut que tots són conscients de la dimensió d'aquest carnaval; ja que abans només algun regidor veia el potencial del carnaval a Cunit. Està sent un moviment d'unió al nostre municipi, on calia aquesta germanor, i gran part dels habitants s'identifica amb els valors del carnaval a Cunit: sempre dinàmic, ple d'energia i amb molt bon rotllo. 

Ha estat la millor reunió amb ells, potser perquè ja saben de la dimensió que arriba a tenir el nostre carnaval o potser no, però la valorem positivament. Es va parlar de millores de cara al proper carnaval, projectes més ambiciosos que si es fan realitat us ho farem saber i finalment dels esdeveniments de l'estiu. Queda pendent la revetlla de Sant Joan que aviat podrem dir si es fa definitivament o no, però la resta ja estan bullint. 

I a la reunió de la Comissió de la Coordinadora de les 20.30h es va seguir preparant l'estiu. Per la Rua Dançando (4 de juliol) ja podem avançar que al punt d'exhibició tots els grups tindran que fer una coreografia amb una durada de 1'30" com a mínim, fins a 3' com a màxim. Aquest any no ho tractarem com un esdeveniment més, sinò que serà prioritari donar-li més dimensió per a què aquest concepte de Rua també sigui espectacular. Pel correbars (11 de juliol) tenim unes quantes sorpreses ja llestes per estrenar, però tranquils que les pistoles d'aigua seguiran venint al pack. El correaigua (11 de juliol) de divendres de Festa Major a la tarda pels més menuts també serà una bona aposta i properament anirem avançant cosetes. 

Sabem que l'esperit del carnaval està més viu que mai i molt cohesionat. Hi ha moltes idees i projectes de futur que no aturarà ningú. Esperem que tothom participi als esdeveniments de l'estiu per a què Cunit comenci a sortir al mapa! En uns dies começarà la campanya d'estiu i volem la vostra col·laboració per fer gran aquest carnaval! 

Pel que ahir vam escoltar pels carrers de Cunit, avui es reuneixen el Boig i la Boja per preparar els seus capgrossos i les seves disfresses. Que estrenaran el dia 11 de juliol, encara que es guarden alguna opció d'aparèixer a la Rua Dançando!!! Prometen venir molt macos i animar encara més Cunit en aquest estiu que serà el millor des de la nostra entrada. Cada cop queda menys... aviat s'enviarà el email a les colles per a participar i inscriure's a la Rua d'estiu que promet i molt! Salutacions carnavalers!! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit