CunitCarnaval.com

La plaça es farà realitat?

Divendres vam entrar una moció a l'ajuntament per a què al proper ple ordinari discuteixin sobre la possibilitat de renombrar una plaça de Cunit amb "Carnaval Cunit", proposta iniciada pel Boig abans de la Feria. Com ja es va dir per les xarxes socials, ens dóna igual el grup que la presenti al ple, com si es presenta conjuntament que seria ideal; s´han de posar d'acord.

Aquesta idea iniciada pel Boig del Carnaval de Cunit va tenir un gran ressò entre els cunitencs i tothom espera que el vot de totes les forces polítiques de Cunit (tant les que estan representades al ple, com els que no) sigui positiu i donin suport a aquest canvi de nom i no es faci política com alguns han fet amb el carnaval. Pel poble seria horrible veure com es torna a fer política amb una cosa tan nostra. 

Per explicar una mica el contingut de la moció us fem un breu resum: primeramente, es destaca la importància de la nostra festa gran, després es nombren carrers amb noms singular per recalcar que no pot ser que el carnaval no tingui un reconeixement com algun noms de carrers. Tenim el carrer Internet! No cal dir més...

A la moció demanem o el carrer Empar Nadal o la Plaça Santiago Rusiñol. Empar Nadal té algun lligam a Cunit, així que preferim la plaça Santiago Rusiñol com a plaça del Carnaval Cunit. Ens agradaria saber la vostra opinió sobre aquesta elecció. Una plaça on des de les primeres edicions ha passat la Gran Rua, és un punt important en ella on es fan presentació de les colles, també s'escull allà al nostre protagonista Carnestoltes i la seva comitiva. I un altre argument és perquè volem una plaça del casc antic que és on sempre s'ha viscut el carnaval. 

I per què el Carnaval mereix una plaça? Doncs perquè tot el poble es volca amb la seva festa gran, gràcies a la participació de tothom als esdeveniments durant tot l'any és possible seguir celebrant un esdeveniment d'aquesta qualitat i fer-lo gran encara que siguem el poble amb més deute per càpita del territori. Volem que es reconegui l'esforç de cada cunitenc per a què aquest acte sigui sent tan gran, ara mateix és el nexe d'unió de tot el muncipi, que faríem sense carnaval? 

Aquest poble necessita un reconeixement així, des de la Coordinadora es pensa que és necessari el vot a favor d'aquesta moció per veure que tots els partits polítics són conscients del que és el carnaval per Cunit. Us ho tornem a explicar, no és un simple festa; és molt més. Ara per ara, és un eix en el que ens recolcem la gran majoria de Cunit per unir-nos, tenir bon rotllo, fer conèixer el nostre poble per noticies alegres i tots junts estem demostrant que no tot són els diners, amb poc es pot fer molt i gràcies a portar el carnaval al cor mai deixarem que aquest esdeveniment mori! 

Carnavalers gràcies per fer de Cunit un poble amb disbauixa i ja esperem aquest estiu amb moltes ganes! Cunit és carnaval! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit