CunitCarnaval.com

Ja s'apropa el que ens agrada!

Un altre divendres més amb noticia i destacada. Esperant resoldre el dubte de si ens donaran permís per la revetlla de Sant Joan, seguim treballant amb els altres esdeveniments. El #correbarscunit va agafant forma i ens depara moltes sorpreses, no serà un correbars més. I la #ruadançando amb una idea molt més madura i un concepte que sorprendrà a tots els presents esperem tenir un juliol amb èxit total.

No volem avançar-nos parlant sobre la revetlla de Sant Joan, ja que encara està esperant aprovació. Però ja us podem dir que estem desitjant que ens donin el "OK" per tirar endavant una de les festes més esperades pels cunitencs. Aviat esperem confirmar tot el que hi ha planejat, que de ben segur us agradarà. 

Després de la revetlla arriba una Rua Dançando molt renovada. Que des d'avui ja tenim noticies: l'ajuntament ja té aprovades les bases per participar, això significa que dilluns o dimarts tindre al web de l'ajuntament tota la informació per inscriure el vostre grup. Nosaltres enviarem un email informant d'aquesta dada a tots els grups que tenim com a contactes.

La sortida es modifica i es farà més tard. A les 22.30 hores sortirem, una hora més tard que l'any passat. El recorregut s'allargarà uns 500 metres més, ja que ben bé la totalitat de grups així ho demanàvem. Ja podem confirmar que al tram final de la Rua tindrem el "Dançodromo" on cada colla tindrà entre un minut i mig i tres minuts per exhibir la seva coreografia i guanyar-se els vots del jurat. Per la festa final les carrosses i comparses podran aparcar al costat del Dançodrom per continuar la festa o els que vulguin podran veure les coreografies de la resta de grups. 

És un concepte nou de Rua que pensem que pot ser impactant per l'espectador i molt divertida pel participant. La #ruadançando agafa personalitat pròpia i ens deixarà un divendres 4 de juliol inoblidable. Properament explicarem tot molt millor i avançarem més sorpreses que tenim guardades. 

I ara el tan esperat correbars del que tothom parla meravelles. Cal dir que a la tarda del 11 de juliol, ja endinsats a la Festa Major, comptarem amb el #correaigua. Festa pels més menuts del poble, a la qual apareixerà per primer cop el Boig del Carnaval oficialment per donar el tret de sortida d'aquest acte. Cada participant comptarà amb un gelat, una pistola d'aigua i la samarreta de la festa i faran com els grans una gran guerra d'aigua; tot acabarà amb un bon bany d'escuma. 

I a la nit, el gran Correbars de Cunit. On de ben segur els més petits tornen a venir amb els pares, però aquest any amb la mateixa samarreta(de color). Els logos ja els tenim enllestits i sorprendran en aquesta cinquena edició. A les 22 hores sortirà un correbars especial, amb Son da Rua encapçalant la continua guerra d'aigua pels carrers de Cunit. Prop de cada bar tindrem per omplir pistoles d'aigua. I com a tots els actes d'aquest estiu depara alguna que altra sopresa. Avancem que decorarem l'escenari d'una manera especial, però no avancem com ni les altres sorpreses que faran d'aquesta edició una que ningú oblidarà. 

Desitgem que tingueu les mateixes ganes que nosaltres! Que tingueu un bon cap de setmana carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit