CunitCarnaval.com

Escalfant motors per l'estiu...

L'assemblea d'ahir a la tarda venia marcada per la nova campanya de #JoSócCarnavalCunit on els carnavalers amb les mans en forma de C es feien selfies i fotos col.lectives per dir que tots formem el carnaval de Cunit. Ja hem vist imatges molt gracioses i esperem encara veure més, ja que molts cunitencs les penjaran aquest cap de setmana a totes les xarxes socials. I després vam entrar a parlar de l'ordre del dia.

Moltes colles començaven a pensar més en el carnaval de l'any vinent, que amb la Rua Dançando però ràpidament es van engrescar alguns grups per sortir com a mínim a Cunit. Vam explicar les novetats que aniran arribant poc a poc a tots vosaltres. Sobretot va sorprendre el concepte de "Dançodromo" a final de la rua on es lluiran tots el grups amb una coreografia. I això de ballar no a tothom agradava, també s'ha de dir; però quina colla no aconsegueix una coreografia de mínim un minut i mig que doni goig veure-la? Tenim unes colles que són unes màquines ballant! 

També agrada la opció d'acabar la festa al costat del Dançodrom cadascú a la seva carrossa, l'any passat ja era una imatge única. Doncs aquest any es repetirà aquella postal però vora al Passeig Marítim, tindrem la platja a tocar! Potser és el primer esdeveniment de l'estiu, encara que esperem que l'ajuntament ens doni resposta per tenir la Revetlla de Sant Joan. 

Tot seguit, vam parlar de l'aparició del Boig i Boja en forma de capgrossos. I de la nova activitat de l'estiu, el Correaigua on els més menuts del poble podran gaudir d'una bona tarda al nostre municipi abans del pregó de Festa Major. Un cop acabat el pregó ja començarà un correbars amb nova imatge i moltes sorpreses. 

L'elecció de Carnestoltes i la seva comitiva no es va tocar massa, sí la "Xiringuitada" que és una festa que tothom espera i per últim la jornada benèfica que farem al setembre, esdeveniment que encara tenim que perfilar bé; encara que ja sorgeixen idees molt bones. Un dels objectius serà ajudar a les families de Cunit amb recollida de menjar i productes imprescindibles. Des de el primer dia que vam començar ja ho teníem en ment però ara que som més gent i tenim més força pensem que ha arribat el moment. 

Aviat presentarem el cartell de la Rua Dançando que us sorprendrà a tots! Moltes gràcies per participar al #josóccarnavalcunit! Estem omplint les xarxes socials de fotos...INCREÏBLE! Salutacions carnavalers! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit