CunitCarnaval.com

Inscripcions Rua Dançando

 

Aquest divendres dia 13 de juny tancarem inscripcions per a la Rua Dançando que es celebra el dia 4 de juliol. Ja sabeu que s'ha d'anar a l'OAC de l'ajuntament en horari d'oficina i allà us podeu inscriure. A l'email ja vam enviar tota la informació important per dur a terme les inscripcions dels grups.

A Cunit tothom ja té marcat el 4 de juliol en els seus calendaris. Serà la segona edició d'una rua d'estiu que l'any passat va començar molt fort i esperem continuar així. Són deu els grups cunitencs que han confirmat la seva assistència, tot un èxit! En properes edicions potser s'animen la resta. L'any passat la participació va superar els 25 grups, poc comparable amb el carnaval; però bona dada pensant que els carnavals a l'estiu tenen poc recorregut encara.

Serà una bona oportunitat per mostrar el nostre carnaval a la gent que fa l'estiu a Cunit i innovar amb coses que ens agradaria incorporar a la Gran Rua de Carnaval del 14 de febrer del 2015. Un cop tinguem la totalitat dels inscrits, explicarem molt millor com anirà el Dançodrom instal.lat al Passeig Marítim. 

Al Dançodrom incorporarem un espai per a espectadors que aviat ofertarem per a tots, un espai per la premsa, una zona VIP i la zona on aparcar les colles. Quan tot estigui tancat us explicarem ben bé de que va tot això. Cunit té disbauixa i necessita esdeveniments així. Us hi esperem a tots el 4 de juliol! I recordeu que queden pocs dies per tancar inscripcions! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit