CunitCarnaval.com

Preparats per la Revetlla de Sant Joan? #HastaQueSalgaElSol

Divendres passat vam acabar la setmana amb una boníssima noticia per a tots: el Carnaval organitza Revetlla de Sant Joan! Després de molts dubtes per l'arribada o no del permís va arribar i encara que queden dies per la festa, es va decidir tirar-la endavant ja que estava mig preparada. S'ha fet un gran esforç per part de la Coordinadora i el regidor de Turisme per a què el cunitencs poguem gaudir d'aquesta gran nit.

L'esforç de la Coordinadora ve donat gràcies a que tots el carnavalers esteu fent una gran labor pel carnaval i pensem que pot ser una gran trobada de tots per inaugurar l'estiu de la millor manera. Seran 3 festes en 4 caps de setmana, potser les setmanes amb més activitat de la història de Cunit i això ens alegra. Segur que tots responem molt bé a aquests esdeveniments amb una participació increïble. Apunteu 23 de juny, 4 de juliol amb Rua Dançando i 11 de juliol amb Correaigua i Correbars. 

Farem una preventa des de demà per a què ningú es quedi sense revetlla. Tenim 500 packs disponibles, arribarem a aquesta quantitat? A partir de demà a Fotovideo Alfonso, Estanc i Edu Lopez Fotografia podreu anar a comprar el ticket reserva amb un preu de 10 euros. Entra l'hamburguesada per sopar amb un refresc o cervesa, unes ulleres de sol ja que la festa és #Hastaquesalgaelsol i una consumició per a la festa a partir de les 00.30h. 

La celebrarem a la platja de turisme, la cala que no té guingueta i on gaudirem del millor ambient amb tots els carnavalers. Ja sabeu on és? És la part del carrer Francesc Macià que està tocant a la platja. Segur que ja esteu desitjant gaudir de la nit més màgica de l'any. Mentres vagi pujant la venda de packs anirem afegint alguna que altra sorpresa. Us hi esperem a la cala més màgica de Cunit. 

A més, gràcies al C.E. Penedès marítim ens podreu trobar dissabte i diumenge a la Fira de la Triathlon al passeig marítim amb la avinguda de la Font. Allà podreu comprar packs per la revetlla, parlar sobre els esdeveniments, suggerir més coses, resoldre dubtes, etc. Esperem que aquesta festa sigui tot un èxit! Salutacions carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit