CunitCarnaval.com

Moritz col.labora amb el Carnaval!

Avui ja us podem dir que comptem amb el suport de Moritz per a actes de l'estiu. Col.laborarà principalment amb el Correbars i la Xiringuitada. L'acord amb la cervesa catalana s'ha aconseguit després de diverses reunions entre la marca, la Coordinadora i l'Ajuntament. Ja feia dies que es volia donar aquesta gran noticia i de ben segur es molt positiu pel nostre carnaval i per Cunit. 

Després de portar dos anys treballant de valent la Coordinadora es pren aquesta col.laboració com un premi a la bona feina i estem molt feliços perquè ara ja tenim una gran marca darrere que ha apostat per nosaltres, i li agraïm a Moritz la seva confiança. Aposten perquè veuen que és un carnaval amb identitat pròpia amb gran repercussió a la zona i a més veuen que tenim molts plans de futur interessants. 

Als actes de l'estiu col.laboraran amb material i alguns detalls que anirem desvetllant. Anirem forjant una bona relació durant l'estiu i pel proper carnaval, si tot surt bé, ja faran un patrocini més important i tenint projectes en comú. Moritz té una imatge de marca molt gran i una identitat pròpia envejable esperem que us agradi a tots tenir el suport d'una gran marca i que ens ajudi a seguir creixent. 

Ells, amb el poc o molt que els hi hem explicat, han vist la filosofia, el sentiment i la repercussió del nostre carnaval. No és una simple festa i amb això s'han quedat, Cunit ho dóna tot pel seu carnaval! Veiem com setmana a setmana el nostre municipi dóna noticies positives als cunitencs i això és molt important per nosaltres. Intentarem continuar amb aquest positivisme que està portant el carnaval i Cunit molt lluny! 

A partir d'avui ja podeu comprar el tickets de la Revetlla de Sant Joan #hastaquesalgaelsol a Fotovideo Alfonso, Estanc i Edu Lopez Fotografia. Fins aviat carnavalers! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit