CunitCarnaval.com

Revetlla #hastaquesalgaelsol increïble!

Quina nit de Revetlla vam tenir a Cunit! Un cop més el poble va sortir tot sencer a gaudir d'una nit màgica com és la de Sant Joan. Primer de tot ens agradaria destacar el bon rotllo de tothom, ingredient imprescindible a les festes del carnaval. Comencem a percebre que és l'inici d'una nova època al nostre municipi, serà el tercer estiu consecutiu amb bons esdeveniments per part d'entitats que hi posen tot el seu esforç i estan fent que Cunit sigui un punt de visita obligada.

En aquest tercer estiu es veu el treball dels dos darrers, on s'intentava treure el cap per dir que aquí hi havia un poble amb molta disbauixa i ara aquest poble comença a trepitjar molt fort i continua en progressiu ascens. Ens emociona veure la platja de Cunit com la vam veure, moltíssima gent de fora però amb totes les generacions del poble gaudint d'una nit que esperem repetir l'any vinent.

Centenars de persones van gaudir de les millor hamburgueses del Penedès Marítim, van obtenir les ulleres que eren el complement de la festa #hastaquesalgaelsol i de l'ambient únic que transmeten les festes del carnaval. Demà tindrem reunió per valorar aquesta festa i parlar sobre el proper acte del dia 4 de juliol RUA DANÇANDO al penedès marítim. És a dir que divendres tindreu tota la info disponible per a què no us falti res de res! 

Estem molt contents per Cunit, comencem a transmetre la imatge que de veritat té el poble i les generacions més joves creuen en un poble amb disbauixa com és el nostre! Endavant i us esperem en els propers actes! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit