CunitCarnaval.com

Un carnaval d'estiu diferent

La Rua Dançando, del dia 4 de juliol, no deixa de ser un carnaval d'estiu, però plantejat de diferent manera. Com el propi nom indica, Dançando, volem promoure més la dança entre els participants als carnavals i per això s'instal·la el Dançodrom al final de la Rua; on cada grup haurà de lluir la seva coreografia sota l'atenta mirada d'un jurat molt especial.

L'esdeveniment dóna sortida a les 22.30h de la nit, quan tothom ja hagi sopat, a la Rambla del Prat. Per posteriorment anar per la façana marítima de Cunit. El recorregut pel passeig marítim comença tocant a Segur i acaba a l'avinguda de la Font. La participació d'aquest any és d'una vintena de colles disposades a gaudir d'una gran nit de carnaval. 

Al Dançodrom comptarem amb el pont de llums i so, on les colles faran les coreografies en aquest punt d'exhibició. Una zona visible per a tothom on estarà el jurat puntuant les coreografies, el públic podrà veure si el vot del jurat el positiu o no, ja veureu com! També hi haurà l'escenari pel Dj, una zona habilitada pel públic i l'estrena d'una zona VIP. La festa continuarà al mateix Dançodrom i durant el decurs del ball farem l'entrega del premis Dançando. 

Les zones habilitades per a públic i zona VIP són novetats que estan a prova per veure si podem treure profit i sumar de cara al proper carnaval. Considerem que les coreografies és un tema important per les rues, però sabem que les coses no s'imposen, i menys per carnaval. Així que animem a fer coreografies divertides per a què tothom s'ho passi bé al Dançodrom! 

Serà un plaer rebre a tothom que vulgui venir a gaudir d'una bona nit de carnaval al costat de la platja! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit