CunitCarnaval.com

Cunit va dançar!

El darrer dia 4 de juliol Cunit va dançar i molt amb la Rua Dançando. Un esdeveniment que començava a les 22.30 a Rambla del Prat amb tots els grups preparats per gaudir d'una bona nit d'estiu sense un gran calor, ja que durant la nit anterior van haver-hi tempestes i corria una mica de vent. Va impactar molt al públic el final de Rua on cadascun dels grups lluïa la seva coreografia.

La Rua va transcorre sense cap incidència. Cal destacar que va disminuir la participació comparant-la amb l'any anterior, però en canvi va haver-hi més afluencia de públic al tram de passeig marítim. Va agradar molt l'últim tram on les colles feien les millors coreografies i el jurat puntuava. Tant jurat com participants valoren bé aquesta proposta. Llàstima que a l'acabar les carrosses van ser obligades a parar els equips de música quan s'havia acordat que no seria així. 

Aprofitem per donar les gràcies a tots els grups assistents, jurat i públic que va gaudir d'un bon esdeveniment a Cunit. Els premis se'ls van repartir Curritas, Lunatics i després amb puntuacions molts similars el tercer lloc va ser per Fiestukis. Al no pagar subvenció a l'estiu es comprèn la baixada de participacio de colles, a més no té tant "ganxo" el carnaval d'estiu. Per això ja hem valorat aquest esdeveniment i per l'any vinent s'oferirà una altra cosa diferent. 

Destaquem el bon comportament de tots a la Rua i desitgem tenir un gran correaigua i correbars aquest divendres de Festa Major! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit