CunitCarnaval.com

Increïble rebuda del #correigua i #correbarscunit

Sabíem des de feia dies les ganes que tothom tenia de correbars i de la nova activitat per a nens, el correaigua. Però mai esperàvem aquest èxit rotund de la venda de packs per a totes dues festes; aquesta tarda segurament acabarem de vendre els 4 packs d'adults i només quedaran uns quants pels menuts del poble.

A les primeres tres hores d'ahir es van vendres 207 packs de correbars i una bona quantitat de correaigua. I avui la resta durant el matí. Durant la tarda podeu adquirir les poques que quedin a Fotovideo Alfonso, Estanc i Edu Lopez Fotografia. De nens encara poden quedar uns pocs més, però no gaire més. 

Parlem del Correaigua.... no sabem si tots teniu en ment que divendres a la tarda arriba la presentació del Boig a la plaça Santiago Rusinyol abans de començar l'escuma per als nens. El Boig desitja omplir la plaça de l'estanc per ser rebut com mereix! A les 18.30 es començaran a repartir els gelats del pack... seguidament arribarà el nostre protagonista i tot acabarà amb la guerra d'aigua i la festa de l'escuma! Per ser la primera edició l'acceptació ha estat molt bona i desitgem sigui un esdeveniment a repetir any rere any. 

A les 20.30 tindrem el Pregò a la plaça del Casal. Però recordeu que de 20 a 21 hores heu de canviar el ticket del correbars pels tickets dels bars. Aprofitem per agrair als bars la seva participació: Casas, Casal, Trobada, Sory, Racò de l'Olga i Hela2 Susana. Per a què sigueu conscients del ritme de venda: l'any passat l'últim pack es va vendre minuts abans del Correbars i aquest any en sis hores s'han esgotat tots i amb una oferta major de packs del correbars. 

Insistim i donem les gràcies a tots per l'espectacular rebuda que té el correbars i esperem que no oblideu mai l'edició d'aquest any ja que s'ha fet amb més "carinyu" i esperen moltes sorpreses. Recordeu estar com a molt tard tots a les 21.30 a la plaça del Casal per començar a viure un Correbars únic! 

Potser hi ha gent que es queda sense pack, però per capacitat la festa no pot créixer molt més en quant a oferta de packs; encara i així buscarem altres alternatives per a la propera edició. Això sí, per la Xiringuitada del 23 d'agost ofertarem molts més que en la darrera edició i ningú es quedarà sense! Cunit és disbauixa i ara més que mai!!! Som-hi Cunit #Cunitestademoda

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit