CunitCarnaval.com

Correaigua i Correbars impactants!

Divendres, primer dia de Festa Major, va arribar amb molta força gràcies al Correaigua pels més menuts i el Correbars amb més gent que mai a la nit. Assistència récord a tots dos esdeveniments on tothom començava a dir que Cunit desperta després de molts anys adormit. Llàstima que la temperatura no va ser la de l'any anterior, però igualment es valora molt positivament els dos actes del carnaval per Festa Major.

Primer analitzem el Correaigua, es van esgotar tots els packs per als nens i ja sabem que per l'any vinent tindrem que agafar més i amb la possibilitat de més talles per a totes les edats. Tant pares/mares com a fills van gaudir d'una bona guerra d'aigua amb posterior escuma per a tots. A la meitat de l'acte va arribar la presentació del Boig del Carnaval, personatge que va agradar a tothom encara que algú tenia por d'ell. Impressionant rebuda al Boig en una plaça Santiago Russinyol plena de gom a gom, com mai s'havia vist. 

I més tard, ja amb la disbauixa acumulada de la tarda, arriba el cinquè Correbars a Cunit. L'any que ve mirarem de donar cabuda a més gent, ja que els packs es van acabar en 9 hores. Alguns portaven samarretes del mateix color amb la frase "Toi sin ticket", molt bon sentit de l'humor! Els bars molt ben preparats van poder servir amb efectivitat a tots els participants de la festa, Son da Rua va donar-ho tot durant tot el recorregut, La Gralla van apagar els focs que hi havien durant la rua i tots els cunitencs i visitants van gaudir del que quedarà com el millor correbars fins el moment. 

Molt i molt contents per tots dos actes, destigem que tots continuem sortint al carrer per dotar a Cunit de la vida que mereix i necessita. Ara ens prenem un descans fins a la propera festa. Ha estat un mes increïble d'esdeveniments amb disbauixa al nostre municipi. Aquest dissabte 19 a les 19 hores Formula Còmica al Casal municipal, tots a veure el seu espectacle! Després tindrem el volei nocturn el dia 3 d'agost i seguidament el 9, l'elecció de la comitiva de Carnestoltes! 

Recordem dia 23 d'agost Xiringuitada. Aquest any es fa més gran a la seva tercera edició! Us hi esperem a tots els actes! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit