CunitCarnaval.com

Visca Cunit!

Moltes persones que amb l'únic interès de donar vida a Cunit, han convertit aquest cap de setmana el nostre municipi un dels més envejats del territori. I això només acaba de començar, Cunit desperta un cop passats molts anys adormit. Després de molt temps de treball es comença a veure com el nostre poble es llença al carrer per omplir-lo de vida. #Cunitestademoda

Amb aquest missatge volem agrair a tots els que estem sortint al carrer i gaudint de Cunit. Creiem en el nostre poble, cosa que era difícil però ja no cal anar a altres pobles perquè a casa tenim molt bon ambient i grans esdeveniments per passar-ho bé. Seguirem tenint veïns que no els hi agrada tenir un poble que està de moda amb activitats lúdiques, cultura i molt bon ambient, però sabeu què? Ja som molts els que recolcem aquest bon ambient i serà inevitable que Cunit sigui un poble ple de disbauixa! 

Molts de vosaltres heu comentat al facebook del Carnaval o del propi Boig, que és el més indignat del cunitencs amb veïns així. I agraïm tots els vostres comentaris de recolçament, ja que pensem que serveixen per seguir creant aquesta personalitat cunitenca que hi era amagada a algun lloc llunyà. Desitgem molta sort a tot el que no vulgui un Cunit així i donem el consell de fer les maletes i cap a un altre lloc! 

Portem molt de temps somiant amb omplir els carrers de vida i que hi hagin moltes activitats per poder gaudir i ara ha arribat l'hora de demostrar que això ningú ho podrà aturar. Ha costat molt d'esforç tenir aquest model de poble, de ben segur cada entitat ha lluitat per "educar" els polítics que aquest és el Cunit que volem i sembla que per fi estan d'acord en contribuir en aquest model que volen els cunitencs. És el desig de tots els que portem a aquest municipi des de ben petits! 

Animem a tots a apostar per aquest Cunit. Ja no és un poble de "iaios" on només dormir i platja, ho sentim. Entitats, particulars, establiments, empreses, ajuntament, etc. Ja heu vist que aquest model funciona anem a tope amb ell! Ens consta que som l'enveja de pobles amb diners però sense l'esperit cunitenc no arribaran tan lluny com podem arribar nosaltres. 

Visca Cunit i la seva disbauixa! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit