CunitCarnaval.com

Torna la web, torna #carnavalcunit

Ja fa massa que no es publica res a la nostra web. Han passat molts dies des de la darrera publicació, i també han sorgit moltes coses. Ara toca mirar endavant i construir un carnaval 2015 amb tota la il.lusió del mòn. Preparat ja un nou pla per xarxes socials i tenir-vos a tots informats properament de tot el que passi.

Primer de tot, agrair a tots la vostra participació als esdeveniments de l'estiu. Gràcies a tots vosaltres aquest estiu a Cunit ha estat tot un èxit, el nostre poble s'ha llençat al carrer com mai. Després de viure una de les millors festes majors, esperem un carnaval que estigui a l'alçada del que tothom espera d'ell. 

Demà hi ha assemblea de colles. Parlaran sobre els espais per fer les carrosses que hi haurà disponibles i tancaran el programa d'actes que el poble vol. Un cop enllestit això us explicarem el nou rol de la Coordinadora, les propostes que s'han expressat a la reunió i les novetats de cara a les dates més esperades de l'any. 

També es parla molt del documental que aquesta setmana es començarà a gravar de la història del nostre carnaval. La nostra festa gran no comença l'any 1988, i per treure la història que hi havia abans de l'actual format s'entrevistarà a persones que van viure el carnaval a èpoques on no es podia cel.lebrar i posteriorment arribarem als que van "parir" l'actual format i els que van reinventar una mica el concepte del Carnaval de Cunit, la gent de les colles del Carnaval que a més composen la Coordinadora. 

Aquesta idea del Boig es farà realitat i ens ha fet arribar una llista de coses que també voldria. Però per començar ja és bo fer-li cas amb el documental de la nostra història i intentarem arribar a complir tots els seus desitjos. La seva llista no és curta però donarà un gran valor afegit a la nostra festa gran. Per les despeses d'aquest documental ens ha aconseguit uns calers que aniran bé per gravar en millors condicions. Gràcies Boig i continua donant guerra per les xarxes socials. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit