CunitCarnaval.com

El nou rol de la Coordinadora

Ahir va tenir lloc una nova assemblea de colles per determinat quines serien les bases del programa del Carnaval de Cunit 2015, que arriba ja a la XXVIIIa edició i s'espera molt ja que serà la tercera des de que les colles sumen i molt al nostre carnaval. A més es va explicar el nou rol que assumeix la Coordinadora de Colles, important per a què això sigui creixent i sigui més imparable.

En primer lloc, dir que el nou rol potser era amb el que tindria que haver començat la Coordinadora però segurament el carnaval de Cunit no haguès agafat tot aquest impuls. Seguirà sent un carnaval del poble, ja que qualsevol activitat estarà proposada i marcant com serà per l'entitat. A partir d'ara l'associació impulsora del Carnaval entrarà a l'ajuntament tot el que es farà i l'ajuntament serà l'executor d'aquest projecte. És a dir que la gent que composa la Coordinadora podrà estar 100% per la feina de les seves colles, aquesta era la idea inicial de la nova entitat.

És obvi que hi haurà un seguiment i també cal dir que la imatge del carnaval seguirà formant part de la gent del carnaval. Per tant les xarxes socials, web, consultes, etc tornaran a agafar vida. Ara entrarem a parlar sobre el futur programa, però ja avancem que la Gala del Carnestoltes del dijous 12 de febrer no serà executada per l'ajuntament. No patiu polítics aquí sí que la gent del carnaval farà la seva feina, us donaran canya de la bona. 

Totes les energies de dijous Gras aniran a la Gala de Carnestoltes, que potser s'inicia amb un pas infantil i un altre posterior per a majors de 16 anys i un sopar de germanor com toca. Divendres a la tarda es mantindrà la Gran Batalla de Confeti infantil i a la nit hi haurà sorpresa que avançarem més endavant. Dissabte no variarà gaire, algunes coses de les bases que aviat es donaran a conèixer. Diumenge toca ball infantil i a la nit veurem si s'acorda un acte per a què les colles acomiadin tants bons dies de festes sense parar. Finalment dimecres s'intentarà potenciar però l'agenda no variarà molt amb la de l'any anterior.

Hi haurà novetats per a cada esdeveniment però encara no seran desvetllades. Sobre els protagonistes del carnaval us anunciarem que passarà, serà molt aviat ja que ahir ja es van avançar coses. Ahir es va parlar sobretot del nou rol, del programa d'actes i de com escollir els protagonistes de la nostra festa gran. Només va quedar parlar sobre la gravació del documental que parlarà sobre la història del nostre caranval. 

Un carnaval que té més història abans de l'any 1988. Aquesta gravació servirà per posar-la en valor i conèixer una història amagada que es treurà a la llum. Si volem un carnaval amb més identitat aquí tenim una eina per donar-li encara més valor. El documental també parlará de com es va "parir" aquest format del 88 i com es va reiventar al 2012. S'estrenarà abans de carnaval i s'espera molt d'ell. El Boig introduirà la història amb un discurs com només ell ho fa. Aviat més noticies sobre aquesta gravació. 

Salutacions a tots i a gaudir de totes les noticies que ens queden per saber d'aquí a carnaval! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit