CunitCarnaval.com

La #navecarnaval és prioritat

Utilitzem el hashtag #navecarnaval perquè a twitter alguns carnavalers ja han realitzat conversa sobre aquest tema. Ahir a la reunió de colles amb l'ajuntament va tornar a sortir el tema de construir una nau al costat del camp de futbol per a les carrosses de Cunit. Aquest fet seria increïble pel nostre municipi i donaria un salt de qualitat molt important al nostre carnaval.

Es porta parlant molt de temps i amb els problemes que tenim cada any s'està convertint en una necessitat a la que donar prioritat. Tant de temps com es porta parlant sobre l'envelat. Aquest any, de nou, es torna a tenir problemes amb la ubicació de carrosses a espais municipals. Costa deixar lliure espais, Cunit no té naus industrials, cada vegada som més les colles que volem espais, cada cop això és fa més gran, etc. Hi ha mil motius per a què la #navecarnaval sigui una prioritat.

L'espai ja es sap. Ara queda saber la voluntat política de complir amb el compromís i aquesta necessitat que la gent del carnaval reclama des de fa molt temps. Ajuntament cada cop fa més falta i creiem que així totes les colles s'exigiran augmentar el seu nivell i a sobre tindran aquesta possibilitat. Segur que és un esforç molt gran pel poble però tota la gent que hi forma part del carnaval no pensa decepcionar. 

Aquest any la majoria de grups segueixen pujant el nivell i s'espera un carnaval de primera però es necessita per la vostra part una aposta clara. No es poden cedir espais que encara li queda per estar adequat, o espais que s'entregaran després de reis; això complica molt la feina a les colles que mai fallaran al nostre carnaval. 

Fem possible aquesta opció entre tots, solucionem el més ràpid i bé aquest any i pel vinent a veure si tenim la #navecarnaval llesta. Quan tinguem resposta de l'ajuntament us informarem de com han quedat les opcions d'aquest carnaval i si agafan el compromís i la realitat de fer la #navecarnaval. Demà en principi totes les colles han de saber on aniran o els espais que es deixen. Carnavalers continuem fent gran el carnaval i que res i ningú ens pari! 

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit