CunitCarnaval.com

La importància del Boig

A Cunit sí que tenim Reina i Carnestoltes, inclús una nova figura que funciona molt bé com són els Reis Confeti. Però des de l'arribada del Boig podem dir que tenim una icona, un personatge que ja es familiaritza directament amb el nostre carnaval. Potser era una de les coses que ens faltava, ell apropa el carnaval a la gent i la gent l'estima.

Tota festa té un ingredient que la posiciona, per exemple el Festival de Cinema de Sitges té el seu King Kong inconfundible. Al Carnaval Cunit tenim el nostre Boig! Cap dia de l'any es deixa de parlar del carnaval a un municipi amb ganes d'escoltar les novetats amb les que es comptarà per aquesta edició. El Boig defensa el que la gent vol del nostre carnaval, dient el que cal als polítics que prenen mesures anticarnaval o no aposten com cal per la festa gran. 

Ha passat de ser un personatge que sortia a un cartell a ser icona amb la que relacionem el 88 del naixement i la reinvenció del 2012. Ell serà el que presenti el documental que s'estrenarà al gener, poc abans de carnaval. Serà un curtmetratge ple d'entrevistes interessants amb històries que ens deixaran de pedra. S'ha enregistrat la història del nostre carnaval per a què grans i petits coneguem les arrels de la nostra festa gran i per saber cap a on ens dirigim. 

La Boja ja s'està activant per les xarxes socials i un cop superat el carnaval sabrem si podrem comptar amb ella per l'estiu vinent. A Cunit és carnaval tot l'any! El Boig no deixa de pressionar i si demà no hi ha naus ni ell ni els seus amic els Lunis sortiran a la Rua de Reis. Si voleu que el carnaval colabori en actes com aquests heu de complir i demà que tots gaudeixin d'espais a les naus que tingueu. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit