CunitCarnaval.com

Divendres de carnaval amb sorpresa!

A la darrera assemblea de colles es va acordar fer un divendres diferent. Ja que els dos darrers anys tant dissabte nit com divendres nit eren dos balls molt semblants. La noticia bomba és que divendres 13 de febrer hi haurà concurs de coreografies al Pavelló els Joncs. Pensem que es convertirà en un altre gran esdeveniment i es farà una aposta clara per ell.

Cada dia tindrem un acte gran. Dijous la Gala amb un pas infantil i un altre pels adults. Acompanyat del sopar de Germanor serà un dijous espectacular. Divendres tenim una espectacular batalla de confeti infantil i potser ens faltava un espectacle important per la nit. Serà durant el decurs del Ball de disfresses de divendres, les colles estaran convocades a les 23.30h per començar poc després. 

Dies abans del concurs es farà un sorteig per saber quin serà l'ordre de sortida de les colles participants. D'aquesta manera guanya l'espectacle i s'espera omplir de gom a gom la graderia del Pavelló. A més de la necessitat de diferenciar divendres i el dissabte nit es vol premiar a aquelles colles que fan unes coreografies espectaculars. Amb el Dançando de l'estiu hem vist com cada cop més colles cunitenques es van animant a fer balls increïbles i esperem la visita de gran grup de fora que facin un gran espectacle al Pavelló. 

L'ambient que es pot viure entre colles serà únic. I un concurs per escalfar motors de cara a la Gran Rua també serà positiu pel nostre carnaval, que any rere any veurem com augmenta la qualitat tant de disfresses com de balls. A l'acabar el concurs es farà entrega dels tres primers premis. El jurat serà participatiu i tindrem un speaker que donarà molt de joc durant la nit. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit