CunitCarnaval.com

A Moritz li agrada el nostre carnaval!

Aquesta setmana va tenir lloc la reunió entre Moritz i el Carnaval de Cunit. Se'ls hi va explicar tots els projectes que s'estan duent a terme i ja saben que això és molt més que una festa; potser és un dels motius pels que aposten per aquest carnaval. Llavors ja es va començar a parlar de idees.

La idea de recuperar la història va agradar molt, ja que és sinònim de dotar d'identitat al nostre carnaval i guanyi encara més en valor afegit. A la presentació del documental, a finals de gener, tots comptarem amb una moritz per gaudir millor de la reproducció. Aviat sabrem dia i hora de la presentació i l'anunciarem. 

Es van tractar també temes de publicitat i campanya de marketing del nostre carnaval. Qua aviat veureu els resultats dels acords que van arribar el darrer dimarts. Seran sorpresa ja que encara quedava tancar alguna que altra cosa. Però estem segurs que us agradaran. 

I de cara a carnaval què? Doncs de cara als esdeveniments, tornen a col.laborar a la Gala com al documental. Divendres tindrem Moritz al Pavelló a la batalla de coreografies i posterior ball. Dissabte al matí està en procès tancar una opció molt atractiva que donaria molt color al nostre nucli antic junt amb les carrosses que ja estaran exposades a les places. 

Associar-nos amb una gran marca com és Moritz, és molt important pel nostre carnaval. Ja que de la seva mà segur que conseguim més ressò mediàtic i podem rebre més visitants que quedin impactats i meravellats amb els nostres esdeveniments. Per tancar el patrocini ha estat necessària la satisfacció per ambdues parts aquest estiu. 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit