CunitCarnaval.com

De gran participació a gran qualitat!

A Cunit per fi es vol renunciar a ser un dels carnavals més participatius i apostar per un equilibri entre una Gran Rua espectacular per l'espectador i inoblidable pel participant. S'està treballant amb l'ajuntament una sèrie de mesures que podran millorar el nostre carnaval. La primera és de reduir el número de colles participants a 50, quan a Cunit s'havia arribat a 75 grups desfilant pels nostres carrers.

Encara i renunciar a tanta participació continuarà sent un carnaval participatiu amb 50 colles. No volem que us quedeu que es redueix el nombre de colles, ja que darrerement el nombre d'espectadors a cada acte ha augmentat considerablement. Així que seguiran sent esdeveniments multitudinaris, potser més atractiu pels espectadors que ompliran carrers i pavelló, que això ja ens agrada a les colles. 

Ser un dels més participatius ja no és important i menys en una època de crisis que s'ha de mirar molt bé com gestionar els diners. Als 15 o 16 grups locals hem d'afegir que els premiats també tenen plaça segura. A més hi ha una sèrie de grups que per trajectoria de puntuacions i presència a Cunit hauran de rebre algun privilegi que encara no està establert, que podria ser sortir en posicions més capdavanteres. 

Per tant, les places lliures són molt limitades i un cop tancades aquestes propostes per a millorar qualitat i funcionament de la Gran Rua, informarem als grups de les inscripcions que seran just després de festes. Al mail ja informarem sobre la batalla de coreografies al Pavelló el divendres 13 de carnaval, que ha tingut una rebuda molt bona per part de les colles. Inclús algunes colles informant-se i confirmant participació. 

Amb les mesures que es duran a terme per la Gran Rua i aquesta batalla de coreografies ja es veu quines són les intencions de un carnaval que cada dia va a més. Encara s'ha de veure com premiar a les colles que guanyin la batalla de coreografies, a més dels premis en diners; que fins que no els aprovin no podrem dir quines són les quantitats. Però si a la Gran Rua els guanyadors participaran a l'exposició de dissabte al matí i tenen lloc privilegiat de sortida a la rua, haurem de fer alguna cosa amb les que tenen les millors coreografies de divendres nit. 

Encara podríem anunciar alguna cosa més però esperem a tenir-la tancada al 100%. Desitgem que el treball de cada colla vagi molt bé i molta força pel dos mesos que queden! Salutacions carnavalers

 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit