CunitCarnaval.com

Per un carnaval millor!

Mentres l'ajuntament s'encarrega dels temes administratius(bases, inscripcions, etc, que aviat us informarem) el carnaval segueix avançant. A aquestes festes s'han anat tancant algunes coses que seran molt importants per a tots els que participem al Carnaval de Cunit.

Quan treballes tot l'any per a què aquest carnaval sigui el millor, ara arribaran els dies on es tanca tot. Dies importants per portar a terme les idees i propostes que s'han desenvolupat durant tot els mesos anteriors. Està clar que l'única manera de fer gran el nostre carnaval és així, treballant tot l'any una sèrie de millores i apostes per les que esforçar-nos i aconseguir portar aquest carnaval on mereix. Si ho treballèsim només dos mesos això no seria el que és. A sobre tenim un poble que dia rere dia parla de carnaval, això ajuda i molt. 

La Rua tindrà petits canvis que beneficiaran a tothom, tant espectadors com participants. Un dels canvis ja el sabeu: 50 colles participants. Quan l'ajuntament tingui tot tancat es faran oficials la resta de canvis. Però mentrestant us comentem algunes sorpreses. La Gran Rua serà gravada des de 5 punts diferents del municipi. Farem un mapa per a què sapigueu on estarà la premsa, on estaran les càmeres que graven, on els fotògrafs, el tram del jurat, etc. Vingui o no vingui una televisió; que no podem dir res, hi haurà aquests cinc punts de gravació. 

És una demanda que portava molt de temps fent-se per part dels carnavalers. Com el gran carnaval de Cunit no tenia un bon video? Doncs aquest any el tindrem i ben bonic! Aquest cinc punts de gravació donaran lloc després de carnaval a una altra sorpresa que quan la tinguem lligada 100% la podrem anunciar, és un projecte per tenir present el carnaval els 365 dies de l'any. 

La Gala del 12 de febrer ja està agafant forma i sembla que molt millor que la de l'any passat que ja va ser molt bona. Cap cunitenc es perdrà l'arribada del carnaval al nostre poble! Segons el presentador de la Gala, Guillem Estadella "la dotzena de premis promet moltes sopreses i bon humor". Aprofitem per donar les gràcies a aquest jove del poble que ens està donant grans alegries amb l'humor. El Boig ja ha confirmat que serà una gala amb molt "morbo". Els nominats es coneixeran dues setmanes abans de la Gala, ja queda poc. Dues setmanes pensant si els hi tocarà a uns o als altres. 

Properament seguirem explicant tot el que sigui ja oficial i més novetats que segur que us agradan molt, però no volíem acabar l'any sense donar noticia. Bona entrada d'any a tothom i a gaudir de les festes que queden! Aviat esperem enviar email amb tota la documentació a entregar, les novetats, i les dates d'inscripció! Molta força als carnavalers que esteu traballant de valent! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit