CunitCarnaval.com

No us el podeu perdre!

Ja es van tancant novetats de cara al gran carnaval de Cunit 2015. Com s'espera que sigui la millor edició de tots els temps estem treballant per a què així sigui. Una de les novetats és que per primer cop els espectadors o participants tindran molt més visible la oferta d'allotjaments per a Carnaval. Des de l'Hotel Adia, que ja està obert, ens han ofert aquesta col.laboració i una tarifa de preus molt interessant. 

Com dèiem mai s'havia dut a terme una oferta d'un pack així i esperem que us agradi. Ja que el nostre carnaval cada cop és més gran necessitem el recolçament de tots i aquest pack es convertirà en una gran utilitat. L'hotel Adia fa una oferta per a tots els carnavalers que vulguin gaudir del cap de setmana de carnaval a Cunit. Les nits de divendres i dissabtes a una habitació doble és 80 euros el cap de setmana amb esmorçars i IVA inclòs les dues persones, la triple 90 i la de quatre places 120 euros l'habitació, no per persona. Per gaudir d'aquesta oferta a la reserva per email haureu d'utilitzar el codi carnavalcunit. 

Les places són limitades. Així que no us ho penseu massa i reserveu per poder gaudir del gran cap de setmana que us ofereix Cunit. Divendres a la tarda una gran batalla infantil de confeti, a la nit un concurs increïble de coreografies i dissabte una Gran Rua inigualable amb ball posterior al Pavelló. Hem d'agrair també la mediació de la regidoria de turisme. Que estan treballant també per oferir els habitatges d'ús turístic que tenim a Cunit, properament us seguim informant. 

A més sortejarem un pack de tot el cap de setmana amb habitació doble per a qualsevol parella que vulgui gaudir del millor Sant Valentí a un carnaval espectacular i ple d'alegria. Potser aquest pack interessa a molts que llogaran apartaments, com és el cas d'alguns membres de colles de l'Alt Penedès que coneixem. No oblideu resevar amb el codi carnavalcunit. Aquí teniu la web de l'hotel per fer les reserves. Aviat farem el sorteig de l'habitació doble. 

Ens agrada fer aquestes col.laboracions que fan gran el Carnaval de Cunit. Aquesta edició no us la podeu perdre! 

 

a Instagram:

A instagram, fem servir el hashtag:

#CARNAVALCUNIT

 

Coneixes Cunit?

Per nosaltres Cunit ès...

 

a Twitter:

 

Accès restringit